fbpx

EQUÀLITAT recolza a l’Ajuntament de Sagunt en el procediment administratiu electrònic

EQUÀLITAT recolza a l’Ajuntament de Sagunt en el procediment administratiu electrònic

OGOV, Sagunt

 

  • Dos tècnics experts del nostre equip donaran informació i ajuda a les veïnes i veïnes que ho necessiten
  • L’objectiu d’aquesta feina és que el personal de l’Ajuntament reduïsca el temps d’atenció al veïnat en temes administratius electrònics

La nostra firma ha signat hui el conveni amb l’Ajuntament de Sagunt perquè pròximament s’incorporen a les seues oficines dos tècnics experts del nostre equip.

Aquestes persones estaran durant els matins al llarg de tota una setmana donant informació i ajuda a les veïnes i veïnes que ho necessiten perquè puguen utilitzar el procediment administratiu electrònic a partir d’ara.

El procediment administratiu electrònic els permetrà presentar sol·licituds, escrits o comunicacions des de casa o qualsevol lloc que dispose de connexió a internet sense necessitat d’anar personalment a l’ajuntament. A més, és un servei que està operatiu les 24 hores del dia durant cada dia de l’any.

L’objectiu d’aquesta feina és que el personal de l’ajuntament reduïsca el temps d’atenció al veïnat en temes de seu electrònica o certificats electrònics, al mateix temps que la ciutadania aprén a utilitzar unes eines més pràctiques.

Comunicació EQUÀLITAT

Contactar con Kangurea

Te lo ponemos muy fácil. Nuestra respuesta es inmediata.