fbpx

EQUÀLITAT signa la Declaració de la Comissió de Gènere del COLPIS

EQUÀLITAT signa la Declaració de la Comissió de Gènere del COLPIS

convenios, igualdad

Hui de vesprada, el nostre director, Jose L. Sahuquillo ha signat la Declaració de la Comissió de Gènere del Col·legi de professionals de la Ciència Política i de la Sociologia de Catalunya.

La Comissió de Gènere del Col·legi de professionals de la Ciència Política i de la Sociologia de Catalunya (COLPIS) membre del Consell Nacional de Dones de Catalunya, i de l’Observatori d’Igualtat de Gènere de Catalunya vol compartir els següents reptes, mesures, i dirigir una proposta al govern de la Generalitat, perquè es tingue en compte la perspectiva de gènere en la planificació de les polítiques públiques els diferents nivells territorials i de les administracions públiques, arran de la crisi social, econòmica i cultural provocada per la pandèmia del COVID-19.

Al mateix temps des de la Comissió es vol posar en valor el paperclau que les professionals de la ciència política i la sociologia han de tenir alhora d’analitzar la situació actual amb perspectiva de gènere i mirada interseccional per tal de poder plantejar polítiques públiques que donin resposta a la diversitat de situacions i necessitats reals de tota la ciutadania. Partint que abans de la crisi per la pandèmia la situació de les dones a Catalunya,i al món, era ja desigual, detallem les dimensions que s’han fet més evidents arran de la crisi.

Per llegir la declaració sencera fes clic ací

Contactar con Kangurea

Te lo ponemos muy fácil. Nuestra respuesta es inmediata.