fbpx

EQUÀLITAT treballa per a l’Ajuntament de Museros en matèria d’igualtat

igualdad, Museros
  • La setmana vinent tindrà lloc la primera de les accions preparades per a la ciutadania d’aquest municip
  • Amb aquest ja són més de vint ajuntaments els que confien amb nosaltres

Des del passat mes de juliol l’Ajuntament de Museros compta amb el nostre equip de professionals per a treballar de forma conjunta amb la seua Regidoria de Polítiques d’Igualtat de Gènere, i es que EQUÀLITAT ha aconseguit posicionar-se a nivell autonòmic com la primera consultoria en matèria de participació i igualtat.

El projecte creat, que es durà a terme pròximament al municipi de Museros, té diversos tipus d’accions, entre les quals destaquen la edició d’un vídeo en matèria de violència de gènere, la campanya contra la violència masclista o una sèrie de tallers d’igualtat, tots ells dirigits a la pròpia ciutadania.

Per a elaborar aquestes activitats, l’ajuntament ha sol·licitat a l’àrea d’Igualtat de la Diputació de València, una subvenció que es destina cada any als municipis de la província valenciana amb el objectiu de que desenvolupen campanyes a favor de la igualtat.

Per la nostra banda, agraïm plenament a l’Ajuntament de Museros haver confiat amb nosaltres de la mateixa manera que ja fan molts altres ajuntaments de la nostra Comunitat. Una vegada més estem aconseguint que cada volta aquestes campanyes, necessàries per a lluitar per la igualtat i contra la violència de gènere, siguen més comuns en la nostra societat.

Comunicació EQUÀLITAT

Teléfonos: 963 110 266 / 617 459 822
Email: info@equalitat.es

C/Mare de Déu de la Cabeça 42, pta 6 y 12
46014 – València 

¡Síguenos en redes sociales!