• El divendres, 25 de setembre, de 11:00 a 13:00, a l’Aula 1, de la Seu de la Universitat d’Alacant, es reunirà el Grup de Treball intern en matèria de Govern Obert.
  • El seu propòsit és valorar, des de les diferents àrees municipals, els aspectes organitzatius a millorar en pro de la transparència, rendició de comptes i col·laboració públic-privada.

El terme Govern Obert, per la seua pròpia naturalesa, és un concepte transversal que afecta, directa o indirectament, a diferents àrees municipals en reunir, en si mateix, aquells principis sobre els quals ha de regir-se tota actuació promoguda des de l’Administració Pública: la transparència, la informació pública i la participació ciutadana.

Per tal motiu, l’Ajuntament de Benissa, a través de la seua Regidoria de Participació Ciutadana, convoca als diferents Serveis Municipals a participar en el Grup de Treball intern en matèria de Govern Obert que es conformarà a aquest efecte el divendres, 25 de setembre.

Aquesta actuació forma part de la Fase de Disseny del I Pla d’Acció de Govern Obert 2021-2024 de Benissa i el seu propòsit és avaluar l’activitat administrativa i identificar aquells aspectes organitzacionals a millorar per a garantir l’estricte compliment de les obligacions associades a la transparència i el bon govern.

Per a la regidora responsable de Participació Ciutadana, Rosa Lucia Pino, és motiu d’orgull observar el compromís de tota la Institució, des dels responsables polítics fins al funcionariat, amb el foment de l’acció ciutadana en l’arena pública.