fbpx

GRAN ÈXIT DE PARTICIPACIÓ A LA I MARXA MUNICIPAL PER LES DONES DE MASSAMAGRELL

GRAN ÈXIT DE PARTICIPACIÓ A LA I MARXA MUNICIPAL PER LES DONES DE MASSAMAGRELL

igualdad, massamagrell
  • Amb motiu de la commemoració del Dia Internacional de Dona, tot tipus d’organitzacions i associacions del municipi van participar a la I Marxa Municipal organitzada per la regidoria d’ Igualtat, donant lloc a una multitudinària marxa a la que van acudir al voltant de 300 persones.

Aquesta I Marxa Municipal per les Dones es una nova iniciativa de l’equip impulsor del I Pla Municipal d’ Igualtat d’ Oportunitats entre Dones i Homes de Massamagrell 2014-2017.

Les presidentes de l’Associació de Dones del Barri de la Magdalena i de l’Associació de Dones de Massamagrell, les falleres majors del municipi, membres de la junta directiva de diferents organitzacions i associacions així com diferents persones que representaven els diferents grups municipals, van ser els qui s’encarregaren de dur la pancarta de capçalera durant la marxa.

Al llarg del recorregut, es va fer visible la idea de que la jornada del 8 de març no és només una jornada commemorativa, sinó que es tracta també d’una jornada en la que es reivindiquen els drets de les dones.

El toc de música i ritme el va aportar el grup de batukada Tro de Bac, que va convertir la marxa en un acte on la ciutadania, a més de commemorar i reivindicar, va disfrutar i passar una molt bona estona.

Donada l’acollida d’aquesta nova iniciativa, en paraules de la regidora Nina Sepúlveda: “degut a la gran acollida per part de la ciutadania, el nostre compromís es tornar a promoure la marxa durant els propers anys”.

A més, la regidora d’ Igualtat agraeix enormement la participació de la ciutadania de Massamagrell i l’ esforç realitzat per part de la Guàrdia Civil i la Policia Local de Massamagrell per vetllar per l’ èxit de la iniciativa.

I Marxa Municipal per les Dones 2017

Comunicació EQUÀLITAT

Contactar con Kangurea

Te lo ponemos muy fácil. Nuestra respuesta es inmediata.