fbpx

Igualtat a València, IgualmentFest 2023

Igualtat a València, IgualmentFest 2023

Lluitant per la Igualtat a València, IgualmentFest 2023

Una trobada de Compromís i Empoderament celebrada a València en pro de la Igualtat per les dones i el fi de la Violència de Gènere

 

El passat diumenge, 26 de novembre de 2023, en commemoració del #25N, ens vam reunir amb diverses entitats compromeses amb la causa de la igualtat a València. L’IgualMentFest  2023, va ser un esdeveniment extraordinari organitzat per la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de València, i ens vam submergir en un espai dedicat a combatre la Violència de Gènere.

Un Motor per a la Igualtat

Aquest festival es va convertir en un punt de trobada vital per a la consolidació de la igualtat de gènere. Va ser un espai on la diversitat es va celebrar i es van construir xarxes de treball centrades en la igualtat i en la lluita contra la Violència de Gènere a nivell municipal.
Com la nostra consultora, diverses entitats es van reunir per reforçar el compromís i impulsar a seguir treballant per a una València més igualitària.

Jornada plena d’Empoderament i Cultura

La jornada d’Igualtat a València va estar plena d’activitats enriquidores: tallers, espectacles, una fira amb entitats i associacions compromeses, música en directe i l’emocionant VII Marxa 5k contra la Violència de Gènere. Participar en la marxa va ser un acte simbòlic que ens va recordar la importància de seguir avançant junts cap a una societat lliure de violència de gènere.

D’aquesta manera, volem expressar el nostre agraïment de cor a la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de València per estendre’ns la invitació. El seu compromís i lideratge són fonamentals per impulsar canvis significatius a la nostra comunitat.

 

Perquè en resum, l’IgualMentFest 2023 va ser més que un esdeveniment; va ser un catalitzador per al canvi, un recordatori que juntes som més fortes i capaces de construir una València on la igualtat regne.
Seguim treballant juntes per crear un futur on totes puguem viure lliures de violència de gènere.

Gràcies per ser part d’aquest moviment cap a un València més igualitari!

Contactar con Kangurea

Te lo ponemos muy fácil. Nuestra respuesta es inmediata.