fbpx

L’ Alcúdia confia en EQUÀLITAT per a parlar dels micromasclismes

L’ Alcúdia confia en EQUÀLITAT per a parlar dels micromasclismes

formacion, igualdad


El proper dia 9 de març a les 19 hores, per tal de celebrar el Dia Internacional de la Dona, des de l’Ajuntament de l’Alcúdia s’ha organitzat una xerrada a la Casa de la Cultura dirigida a tractar el tema dels micromasclismes.

Encara que les lleis igualitàries ja estan instaurades al nostre país des de fa uns anys, la igualtat real encara està lluny d’aconseguir-se degut a que tan sols han aconseguit la igualtat legal de dones i homes, el que provoca que actualment ens trobem en una situació de mirall de la igualtat.

El masclisme i la desigualtat es perpetua a la societat a través de comportament quotidians que discriminen a les dones, però, encara que estiguen instaurats a la vida quotidiana i moltes vegades no siguem conscients d’ells, no vol dir que no es tracte de grans impediments per a aconseguir la igualtat real de dones i homes.

Per aquest motiu, en aquesta xerrada parlarem sobre molts dels micromasclismes que, involuntàriament, produïm en la nostra vida quotidiana i analitzarem les conseqüències negatives d’aquestos.

Esperem la vostra assistència!

Comunicació EQUÀLITAT

 

Contactar con Kangurea

Te lo ponemos muy fácil. Nuestra respuesta es inmediata.