fbpx

La Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP) premia el projecte d’igualtat de Bellreguard

La Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP) premia el projecte d’igualtat de Bellreguard

Bellreguard, empresa, equipo, igualdad
  • El projecte ha sigut dissenyat per EQUÀLITAT, conjuntament amb l’Area de Polítiques Inclusives de Bellreguard i l’IES Joan Fuster.
  • Aquesta és la segona edició dels Premis al Bon Govern i per segon any consecutiu, el municipi rep el reconeixement de la FVMP.

En un context globalitzat en què les desigualtats per raó de gènere estan a l’ordre del dia, resulta imprescindible incidir en educació, en especial de cara a la joventut. L’Ajuntament de Bellreguard, pioner i sempre a l’avantguarda, ha confiat en EQUÀLITAT per treballar en la conscienciació dels valors igualitaris i la seua importància en la societat.

Al llarg d’aquest any han sigut moltes les iniciatives que han tingut lloc al municipi, destacant entre elles el projecte en què l’alumnat del centre s’implicà per suprimir lletres sexistes de les cançons actuals més populars, amb el nom ‘Moure’t per la igualtat’. L’IES Joan Fuster ha sigut l’escenari escollit, en què EQUÀLITAT treballà evidenciant l’existència d’un camí obert cap a la igualtat cada vegada més visible.

Donem l’enhorabona a Bellreguard i a l’IES Joan Fuster en primer lloc, pel reconeixement merescut, i agraïm també la confiança dipositada en EQUÀLITAT per a un projecte tan especial i necessari, esperant que aquesta siga només la primera petjada de cara a una nova societat, més respectuosa i oberta, lliure de violències i desigualtats.

Comunicació EQUÀLITAT

Contactar con Kangurea

Te lo ponemos muy fácil. Nuestra respuesta es inmediata.