fbpx

La plaça que volem! Procés de participació a Ontinyent

OGOV, Ontinyent

Aquest dilluns vam tindre l’oportunitat de col·laborar amb l’Ajuntament d’Ontinyent en la consulta ciutadana realitzada per a la reforma de la Plaça de la Concepció.

Una jornada de participació presentada i moderada per l’alcalde Jorge Rodríguez, que va comptar amb l’exposició minuciosa del projecte per part de l’equip impulsor encapçalat per l’arquitecte Fermí Sala. Una vegada explicada tota la informació i els detalls de la reforma, es va donar pas al públic perquè expressara els seus dubtes i suggeriments.

Més de 100 persones van acudir a un taller marcat per l’intercanvi d’idees, el debat i la reflexió conjunta. Les aportacions i percepcions de la ciutadania van ser recollides i s’incorporaran a les més de 50 propostes rebudes als canals de comunicació de l’ajuntament i a la bústia suggeriments, que serviran per a reformular el projecte segons les necessitats de la població.

Finalment, s’ha llançat un qüestionari que compta amb una sèrie de preguntes dissenyades a partir de les inquietuds mostrades per la ciutadania, un espai de valoració del projecte que mostrarà les expectatives i la implicació del veïnat d’Ontinyent per ser protagonista en la confecció de la seua ciutat.

PARTICIPA: https://sanama.typeform.com/to/rlfiVxTy

Des d’EQUÀLITAT, volem agrair la confiança depositada en la nostra firma per a la dinamització de la consulta participativa. Ens il·lusiona seguir treballant per donar veu a les aportacions de la ciutadania. Fomentem l’escolta activa i sembrem les llavors perquè aflore una cultura cívica justa i compromesa.

Comunicació EQUÀLITAT

Teléfonos: 963 110 266 / 617 459 822
Email: info@equalitat.es

C/Mare de Déu de la Cabeça 42, pta 6 y 12
46014 – València 

¡Síguenos en redes sociales!