fbpx

L’Ajuntament de Beniparrell presenta la seua iniciativa de dissenyar i elaborar el seu Pla Municipal d’Igualtat

L’Ajuntament de Beniparrell presenta la seua iniciativa de dissenyar i elaborar el seu Pla Municipal d’Igualtat

Beniparell, igualdad
  • L’Ajuntament presenta la seua iniciativa del disseny i elaboració del primer Pla Municipal d’Igualtat
  • Per coordinar el projecte s’ha contractat a la consultora EQUÀLITAT, participació i igualtat, referent a nivell nacional amb quasi 10 anys d’experiència en matèria d’igualtat pública.

La igualtat de tracte i d’oportunitats entre dones i homes és un dret fonamental, doncs amb això es consolida una societat més justa, solidària i diversa, a més de millorar les relacions interpersonals i el benestar de la ciutadania.

En aquest sentit, des de la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Beniparrell, junt amb la consultora EQUÀLITAT, participació i igualtat, van a dissenyar el I Pla Municipal d’igualtat amb la fi de crear nous instruments jurídics que es caracteritzen per la seua transversalitat, de manera que faciliten la incorporació activa de les dones a la societat i es corregisquen les possibles desigualtats existents per raó de sexe.

D’aquesta manera, el pròxim dia 20 de juliol de 2020 a les 19:00 hores, tindrà lloc en el Centre Social, una presentació de la iniciativa del disseny del I Pla Municipal d’Igualtat de Beniparrell, adreçada a tota la ciutadania.

Aquesta presentació serà moderada per la tècnica Eva Botella, i en la que intervindran l’alcalde Salvador Masaroca i la regidora d’igualtat Mª Dolores Martínez, les i els quals faran una introducció en la presentació de la iniciativa.

A més, estaran acompanyades/ats de Lorena García i Laura Hervás que, com coordinadora de projectes i agent d’igualtat d’EQUÀLITAT, participació i igualtat, explicaran la importància d’aquest Pla, quin tipus d’accions es van a portar a terme, com s’ha coordinat i com es va a executar.

Per últim, informar que, una vegada acabada la presentació d’aquesta iniciativa municipal, s’oferirà un vi d’honor per a totes les persones assistents a l’acte.

Desitgem i esperem la vostra assistència.

Comunicació EQUÀLITAT

Contactar con Kangurea

Te lo ponemos muy fácil. Nuestra respuesta es inmediata.