• La campanya a peu de carrer, promoguda des de la Regidoria de Participació Ciutadana de Benissa, es desenvoluparà el proper dissabte, 19 de setembre, de 10:00 a 13:00, al mercat ambulant municipal.
  • Aquesta actuació s’emmarca dins de la iniciativa I Pla d’Acció de Govern Obert 2021-2024.

L’Ajuntament de Benissa, a través de la seua Regidoria de Participació Ciutadana, convida a les seues veïnes i als seus veïns a col·laborar activament en la propera campanya a peu de carrer que se celebrarà en el nostre municipi, la finalitat de la qual és conèixer fidelment les necessitats i els interessos del nostre veïnat en matèria d’associacionisme, participació, transparència i rendició de comptes, així com fer-los partícips en el procés d’elaboració del I Pla d’Acció de Govern Obert 2021-2024.

Està dirigida expressament a la ciutadania de Benissa i consistirà a respondre un breu qüestionari dissenyat per la consultoria valenciana EQUÀLITAT, participació i igualtat, sobre temes concernents a la cultura associativa i al comportament polític de la nostra població. Així mateix, aquesta permetrà conèixer el nivell de satisfacció de la societat en relació als mecanismes d’informació, de comunicació i de transparència de l’actual consistori.

Les conclusions resultants de l’estudi a peu de carrer s’incorporaran a manera d’informe en el I Pla d’Acció de Govern Obert 2021-2024 i facilitaran identificar els aspectes a millorar en matèria de qualitat democràtica i, per tant, articular totes aquelles mesures que garantisquen una Benissa més oberta, transparent i participativa.

Amb tot això, des de l’Ajuntament de Benissa. s’anima a tot el seu veïnat a aproximar-se al mercat ambulant municipal el dissabte, 19 de setembre, entre les 10:00 i les 13:00, per a participar en la campanya a peu de carrer amb el ferm desig que el I Pla d’Acció de Govern Obert 2021-2024 siga un projecte que satisfaça i represente a tota la ciutadania en el seu conjunt.

Comunicació EQUÀLITAT