fbpx

L’Ajuntament de Burjassot organitza un acte sobre la salut de les dones en temps de pandèmia

L’Ajuntament de Burjassot organitza un acte sobre la salut de les dones en temps de pandèmia

Actualidad, Burjassot, igualdad

  • L’acte està organitzat per la Regidoria d’Igualtat i Feminisme, amb la col·laboració d’EQUÀLITAT.
  • Comptarem amb tres dones especialitzades en la matèria, en format de diàleg obert.

Des de la Regidoria d’Igualtat i Feminisme de l’Ajuntament de Burjassot, amb la col·laboració de la consultora valenciana EQUÀLITAT, participació i igualtat, s’ha dissenyat i organitzat l’acte ‘La salut de les dones en temps de pandèmia’.

Aquest seguirà el format de diàleg obert amb tres professionals del sector: Gabriela Moriana Mateo, doctora en Estudis de Gènere i Polítiques d’Igualtat i directora de l’Institut Universitari d’Estudis de les Dones, Begoña Frades García, psiquiatra i cap de l’àrea de salut mental de l’Hospital Pare Jofre de València, i Reyes Matamales Arribas, educadora social a l’Ajuntament de València. Així mateix, presentarà l’acte Yolanda Andrés Bonell, Responsable de l’Àrea de Benestar Social i Regidora Delegada de Participació Ciutadana i Transparència, Protecció i Drets de la Infància a l’Ajuntament de Burjassot; i moderarà Laura Hervás Martínez, agent d’igualtat en EQUÀLITAT.

L’objectiu que persegueix aquesta iniciativa és el d’incorporar la perspectiva de gènere i el feminisme en l’àrea sanitària, en el context d’aquesta pandèmia mundial ocasionada per la COVID-19, quin impacte ha tingut sobre les dones i què es pot fer al respecte.

L’acte està dirigit a tota la ciutadania, i tindrà lloc el dijous, 3 de juny de 2021, de 19:00 a 20:30 hores, al Centre Socioeducatiu Díaz Pintado de Burjassot.

Comunicació EQUÀLITAT

Contactar con Kangurea

Te lo ponemos muy fácil. Nuestra respuesta es inmediata.