fbpx

L’Ajuntament de Burjassot organitza un acte sobre la salut de les dones en temps de pandèmia

Actualidad, Burjassot, igualdad

  • L’acte està organitzat per la Regidoria d’Igualtat i Feminisme, amb la col·laboració d’EQUÀLITAT.
  • Comptarem amb tres dones especialitzades en la matèria, en format de diàleg obert.

Des de la Regidoria d’Igualtat i Feminisme de l’Ajuntament de Burjassot, amb la col·laboració de la consultora valenciana EQUÀLITAT, participació i igualtat, s’ha dissenyat i organitzat l’acte ‘La salut de les dones en temps de pandèmia’.

Aquest seguirà el format de diàleg obert amb tres professionals del sector: Gabriela Moriana Mateo, doctora en Estudis de Gènere i Polítiques d’Igualtat i directora de l’Institut Universitari d’Estudis de les Dones, Begoña Frades García, psiquiatra i cap de l’àrea de salut mental de l’Hospital Pare Jofre de València, i Reyes Matamales Arribas, educadora social a l’Ajuntament de València. Així mateix, presentarà l’acte Yolanda Andrés Bonell, Responsable de l’Àrea de Benestar Social i Regidora Delegada de Participació Ciutadana i Transparència, Protecció i Drets de la Infància a l’Ajuntament de Burjassot; i moderarà Laura Hervás Martínez, agent d’igualtat en EQUÀLITAT.

L’objectiu que persegueix aquesta iniciativa és el d’incorporar la perspectiva de gènere i el feminisme en l’àrea sanitària, en el context d’aquesta pandèmia mundial ocasionada per la COVID-19, quin impacte ha tingut sobre les dones i què es pot fer al respecte.

L’acte està dirigit a tota la ciutadania, i tindrà lloc el dijous, 3 de juny de 2021, de 19:00 a 20:30 hores, al Centre Socioeducatiu Díaz Pintado de Burjassot.

Comunicació EQUÀLITAT

Teléfonos: 963 110 266 / 617 459 822
Email: info@equalitat.es

C/Mare de Déu de la Cabeça 42, pta 6 y 12
46014 – València 

¡Síguenos en redes sociales!