fbpx

L’Ajuntament de Castalla inicia el seu I Pla Municipal d’Infància i Adolescència

L’Ajuntament de Castalla inicia el seu I Pla Municipal d’Infància i Adolescència

Castalla, Infancia
  • Castalla iniciarà el disseny del seu I Pla Municipal de la Infància I Adolescència 2021-2025 juntament amb EQUÀLITAT, participació i igualtat.
  • EQUÀLITAT i l’Ajuntament han establit la primera calendarització de reunions per a aquest disseny.

L’Ajuntament de Castalla, juntament amb l’equip de EQUÀLITAT, han iniciat el disseny del seu I PLA MUNICIPAL DE LA INFÀNCIA I ADOLESCÈNCIA 2021-2025, amb la calendarització de les reunions. La localitat alacantina, mitjançant aquest procés estratègic participatiu, pretén dissenyar un pla d’acció d’infància i joventut amb la finalitat d’avançar en la protecció dels xiquets, xiquetes i adolescents, la defensa dels seus drets i també el reconeixement de les seues obligacions, ajudant-los a reconèixer-les i a exercir-les correctament.

Per a aquest disseny del I Pla, es durà a terme una sèrie de processos participatius de les quals podran participar tota la societat de Castalla, amb el protagonisme per a les xiquetes i xiquets i les persones joves del municipi. Amb les diferents accions d’aquest I Pla es pretén recopilar informació sobre la situació de les persones més joves i els infants del municipi, utilitzant, per a això, diferents processos participatius com: entrevistes en profunditat, focus group, diagnòstics quantitatius o qüestionaris online, etc… Una vegada recopilada tota la informació, l’equip de EQUÀLITAT, juntament amb les persones responsables de l’Ajuntament de Castalla, realitzaran el disseny del pla d’acció per a avançar en la construcció d’una societat més amable amb la infància i joventut, en la protecció dels drets bàsics dels xiquets, xiquetes i adolescents i reconeixement dels seues obligacions per a millorar la seua qualitat de vida i en la millora de la qualitat de la gestió respecte a la infància i joventut.

Des de EQUÀLITAT, participació i igualtat, estem orgullosos que Castalla continue confiant en la nostra firma i li ho agraïm amb la realització d’un treball seriós i de qualitat, com només sabem fer-lo. En EQUÀLITAT ens avalen més de deu anys d’experiència en la realització de plans estratègic sobre infància i joventut; i com diu el nostre director executiu José L. Sahuquillo Orozco: “és necessari promoure la participació real en el marc més ampli de l’exercici dels drets contemplats en la Convenció Internacional dels Drets del Xiquet de Nacions Unides promulgada en 1989, per la qual cosa és un orgull que Castalla haja pensat en nosaltres per al disseny d’aquest I Pla Municipal d’Infància i Joventut”.

Aquest disseny del I PLA MUNICIPAL DE LA INFÀNCIA I ADOLESCÈNCIA 2021-2025 es realitza gràcies a les subvencions del la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica de la Generalitat Valenciana, i el seu compromís per la participació ciutadana i el futur de la nostra societat, els infants i els joves.

Comunicació EQUÀLITAT

Contactar con Kangurea

Te lo ponemos muy fácil. Nuestra respuesta es inmediata.