fbpx

L’Ajuntament de Massamagrell llança el seu primer Baròmetre de Qualitat de Serveis Públics

L’Ajuntament de Massamagrell llança el seu primer Baròmetre de Qualitat de Serveis Públics

massamagrell, OGOV

  • Serà la ciutadania qui, a través d’un qüestionari online, valore els diferents aspectes relacionats amb la gestió municipal del últims dos anys

Des de hui fins al 5 de novembre es troba disponible en el següent enllaç: http://participa.massamagrell.es/barometro-municipal-calidad/ el Baròmetre Online de Qualitat dels Serveis Públics de l’Ajuntament de Massamagrell. Es tracta d’una eina innovadora que s’engega per primera vegada, amb la finalitat de conèixer el nivell de penetració dels projectes de les diferents àrees municipals entre la ciutadania, així com la seua valoració sobre la gestió realitzada pel personal polític responsable de cada àrea, sobre l’atenció rebuda pel personal de l’Ajuntament i sobre la gestió de l’Ajuntament en general.

“L’engegada d’aquest baròmetre anirà acompanyada d’accions de difusió i sensibilització per a donar a conèixer-ho i fomentar la participació de les veïnes i veïns de Massamagrell en el mateix. Aquesta acció, que està finançada per la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació s’emmarca en el projecte Massamagrell Obert, en el qual la Regidoria de Participació Ciutadana porta ferventment implicada des de fa més d’un any”, comenta la regidora de Participació Ciutadana, Raquel Gómez.

“Gràcies a aquest qüestionari es coneixerà l’opinió de part de la ciutadania del nostre municipi. Quan finalitze el termini de participació s’emetrà un informe de resultats, que servirà a l’equip de govern per a definir les futures línies d’execució dels projectes durant els dos pròxims anys”, exposa l’alcalde, Pep Galarza.

FONT: www.massamagrell.es

Contactar con Kangurea

Te lo ponemos muy fácil. Nuestra respuesta es inmediata.