fbpx

L’Ajuntament de Montserrat presenta la iniciativa del seu I Pla Municipal d’Igualtat

L’Ajuntament de Montserrat presenta la iniciativa del seu I Pla Municipal d’Igualtat

igualdad, Montserrat

 

L’Ajuntament de Montserrat, compromés amb la igualtat i el benestar de totes les persones, vol informar sobre la presentació de la iniciativa del disseny del Pla Municipal d’Igualtat que tindrà lloc a la Casa de la Cultura el dilluns 30 d’octubre a les 19:30 hores.

Montserrat és un dels darrers consistoris que han confiat amb nosaltres per portar a terme el seu Pla Municipal d’Igualtat, sabedor de la nostra experiència i els nombrosos treballs que hem fet en matèria de participació ciutadana i igualtat. Els nostres elements metodològics se centren en l’opinió de la ciutadania, que és en última instància qui coneix la realitat. Així doncs, una investigació exhaustiva de caràcter sociològic de la població ens dóna les dades necessàries per conéixer de forma objectiva l’estructura del municipi en la qual volem treballar. Amb estes dades tenim la base per analitzar de manera fidedigna els possibles casos de discriminació de la dona que es puguen donar i, una vegada coneguts, poder combatre’ls amb informació, conscienciació ciutadana, tallers, xarrades i altres processos participatius que involucren a totes i tots.

Com hem dit abans, la ciutadania és el centre de tot i l’hem de fer una actriu participativa al mateix procés. En este sentit, la nostra marca se centra en la participació ciutadana mitjançant entrevistes, qüestionaris digitals, focus groups i altres mitjans per determinar què podem fer i com ho hem de fer.

EQUÀLITAT és una reconeguda consultora en matèria d’igualtat i participació ciutadana que treballa colze a colze amb multitud d’ajuntaments en campanyes i plans de tot tipus. Compta amb professionals de diversos àmbits, com la ciència política, sociologia o periodistes i igualtat de gènere, perquè el treball siga el més transversal i el més complet possible.

Contactar con Kangurea

Te lo ponemos muy fácil. Nuestra respuesta es inmediata.