fbpx

L’Ajuntament del Poble Nou celebra un curs en transparència pública i accés

L’Ajuntament del Poble Nou celebra un curs en transparència pública i accés

El Poble Nou de Benitatxell, formacion, OGOV

  • La conferència serà el dimecres, 21 d’octubre de 2020, de 10:00 a 13:00, a l’Edifici “El Puig” i serà impartida per l’il·lustre catedràtic de Dret Constitucional i membre del Consell de Transparència de la Generalitat Valenciana, D. Lorenzo Cotino Hueso.
  • Aquesta actuació s’emmarca en l’Estratègia d’Actualització del Portal de Transparència i Capacitació del Personal del consistori.

L’Ajuntament del Poble Nou de Benitatxell ha organitzat una jornada formativa especialitzada en transparència pública i accés a la informació adreçada al personal del municipi en virtut del projecte anomenat “Estratègia d’Actualització del Portal de Transparència i Capacitació del Personal”.

Aquest curs serà impartit el proper dimecres, 21 d’octubre de 2020, en horari matinal, de 10:00 a 13:00, a l’Edifici “El Puig”, estant al càrrec de la mateixa l’il·lustre catedràtic de Dret Constitucional i membre del Consell de Transparència de la Generalitat Valenciana, D. Lorenzo Cotino Hueso.

Així mateix, a la fi de presentar el projecte, a l’inici de la capacitació participaran l’alcalde del Poble Nou de Benitatxell, Miguel Ángel García Buigues; la regidora de Transparència i Participació Ciutadana, María Teresa Roldán Pastor; el regidor de Comunicació i Innovació Digital, Víctor Bisquert Ferrer; i el director executiu d’EQUÀLITAT, participació i igualtat, José Luis Sahuquillo Orozco.

Per tant, l’objectiu de la present conferència serà doble. D’una banda, permetrà nodrir al funcionariat del consistori de nous coneixements en matèria de transparència, dret d’accés a la informació pública i rendició de comptes per a promoure i enfortir una democràcia oberta, transparent i propera en el municipi.

D’altra banda, s’exposaran i encarrilaran totes les actuacions que es duran a terme en el marc d’aquesta iniciativa, tenint especial rellevància la conformació dels diferents grups de treball intern integrats pel funcionariat que, organitzats segons matèria i competència, s’encarregaran de dinamitzar i agilitzar les tasques de recerca, recopilació i actualització del present Portal de Transparència.

Des de l’Ajuntament del Poble Nou de Benitatxell espera i desitja que tot el personal al servei de l’entitat local mostre un elevat grau de compromís, col·laboració i predisposició a participar en tots els treballs que, d’ara en avant s’impulsen bé per part del mateix consistori o bé per part de l’empresa col·laboradora externa, EQUÀLITAT, participació i igualtat, de conformitat amb l’Estratègia d’Actualització del Portal de Transparència i Capacitació del Personal del nostre consistori.

Comunicació EQUÀLITAT

Contactar con Kangurea

Te lo ponemos muy fácil. Nuestra respuesta es inmediata.