fbpx

L’Olleria i EQUÀLITAT organitzen la nova edició dels Pressupostos Participatius

Actualidad, L'Olleria, OGOV
  • L’Olleria, a la Vall d’Albaida, aprova organitzar una nova edició dels seus Pressupostos Participatius
  • EQUÀLITAT, participació i igualtat, s’uneix al Ajuntament en la realització d’aquesta nova edició dels Pressupostos Participatius

El municipi de L’Olleria ha iniciat els preparatius per a la realització d’una nova edició dels Pressupostos Participatius. Aquesta setmana s’han iniciat les reunions prèvies per a la seua organització, en les quals, EQUÀLITAT, participació i igualtat, ha fet valdre la seua experiència com a referent en projectes de participació ciutadana, en iniciar la col·laboració i cooperació amb el consistori d’aquest municipi de la Vall d’Albaida.

Com a primícia en aquesta nova edició dels Pressupostos Participatius s’inclourà un nou pla d’acció, el qual  es caracteritzarà  per facilitar diferents eines de participació ciutadana amb la finalitat de que cadascun dels projectes que les veïnes i veïns del municipi consideren com el més beneficiós per millorar L’Olleria, siguen escoltades i valorades. Aquesta nova metodologia, que sustenta la nova edició dels Pressupostos Participatius, posseeix el segell de qualitat i d’experiència que tots els projectes en els quals col·labora EQUÀLITAT obtenen com a resultat.

Aquesta edició dels Pressupostos Participatius, en la que col·labora EQUÀLITAT, és nou projecte de consolidació del  Govern Obert a la societat, perpetuant un dels principis i objectius més importants que té la nostra firma, millorar la participació ciutadana, la transparència pública i la igualtat social a totes les persones. Per això, anunciem que la ciutadania del municipi pot començar a pensar i reflexionar en què necessita L’Olleria, com pot avançar cap al benestar de tot el seu veïnat, o quins són els serveis que ofereix l’Ajuntament necessiten una millora.

Des de EQUÀLITAT, participació i igualtat volem agrair a l’Ajuntament de L’Olleria per la seua confiança a l’hora de coordinar i realitzar els seus Pressupostos Participatius. La nostra dilatada experiència consolidada en més d’una centena de projecte, en més d’onze anys de treball dur i de qualitat es posen ara al seu servei per a realitzar un exitós projecte; i ajudar la població de L’Olleria a exercir el seu dret a participar en la gestió pública.

Comunicació EQUÀLITAT

Teléfonos: 963 110 266 / 617 459 822
Email: info@equalitat.es

C/Mare de Déu de la Cabeça 42, pta 6 y 12
46014 – València 

¡Síguenos en redes sociales!