fbpx

Moixent amb les empreses, indústries i comerços socialment responsables.

Moixent amb les empreses, indústries i comerços socialment responsables.

formacion, MOIXENT, RSE

  • L’Ajuntament de Moixent durà a terme una formació empresarial en matèria de Responsabilitat Social.
  • Aquesta es celebrarà el proper dilluns, 18 d’octubre de 2021, a les 19.00 hores, a la Casa de la Cultura.

L’Ajuntament de Moixent, ferm al seu compromís de vetlar i avançar cap a un municipi cada vegada més sostenible econòmic, social i mediambientalment, va constituir la seua primera Escola Municipal de Responsabilitat Social, com un espai de reflexió compartida entre ciutadania, professionals, acadèmics i servidors públics entorn als valors que han de regir una societat èticament responsable.

En aquest marc, el comerç de proximitat, el sector industrial i el teixit empresarial que vertebra el nostre poble, com a agents de canvi i de progrés, poden i deuen exercir un paper proactiu en la promoció de la cultura de la responsabilitat social que pretenem assentar al municipi, perquè la seua col·laboració s’erigeix com a fonamental per a garantir un desenvolupament socioeconòmic inclusiu, net i harmoniós.

Amb aquesta aspiració, l’Ajuntament de Moixent, en col·laboració amb la consultora social EQUÀLITAT, participació i igualtat, ha organitzat una conferència titulada Beneficis de la Responsabilitat Social Empresarial’, la qual serà impartida per Lorena García Villar, economista especialitzada en Responsabilitat Social, aquest dilluns, 18 d’octubre de 2021, a les 19.00 hores, a la Casa de la Cultura (C. Santas Relíquias, 3).

Aquesta jornada representa una gran oportunitat per als nostres comerços, indústries i empreses, ja que podran conéixer de manera clara i senzilla les oportunitats que comporta per a la seua entitat la interiorització i posada pràctica dels principis de la RS. A més, se’ls brindaran d’una sèrie de recomanacions i consells sobre com, a través de xicotets gestos diaris, poden contribuir a la Moixent socialment responsable que totes i tots desitgem construir.

Des de l’Ajuntament de Moixent convidem, a totes les persones interessades i que guarden relació amb els sectors anteriorment esmentats, a assistir a la jornada formativa i de sensibilització, la qual esperem que les resulte el més enriquidora possible.

Aquesta formació és finançada parcialment per la línia de subvencions per al foment de la responsabilitat social de la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica de la Generalitat Valenciana.

Comunicació EQUÀLITAT

Contactar con Kangurea

Te lo ponemos muy fácil. Nuestra respuesta es inmediata.