fbpx

Moixent comptarà amb un diagnòstic de responsabilitat social

Moixent comptarà amb un diagnòstic de responsabilitat social

AGENDA 2030, MOIXENT, RSE
  • Des del consistori es pretén realitzar el I Diagnòstic de Responsabilitat Social de l’Ajuntament de Moixent, per a analitzar el grau de compromís de les mesures executades fins al moment.
  • Aquest projecte permetrà identificar les decisions reeixides implementades pel consistori, així com aquells aspectes que han de ser revisats i modificats, des d’una perspectiva socialment responsable.

Amb l’aprovació de la llei 18/2018, de 13 de juliol, de la Generalitat Valenciana, el concepte de Responsabilitat Social ha anat adquirint un gran impacte en el nostre territori. Des d’aquest àmbit es pretén que els projectes impulsats per a la localitat tinguen una visió igualitària, econòmicament responsable i mediambientalment respectuosa. En aquest sentit, la ciutadania de Moixent comptarà amb el I Diagnòstic de Responsabilitat Social de l’Ajuntament.

Aquest projecte, finançat parcialment per la Generalitat Valenciana, té com a objectius complir amb el que es disposa en la normativa autonòmica, analitzar la situació en la qual es troba el municipi en matèria de Responsabilitat Social, i establir un informe de progrés que permeta a la localitat transformar els aspectes necessaris. Referent a això, afirma l’alcalde Guillermo Jorques Lladosa que “aquest I Diagnòstic convertirà a Moixent en un dels pocs municipis de la Comunitat Valenciana que compta amb aquesta valuosa i innovadora eina”.

L’empresa col·laboradora externa, EQUÀLITAT, participació i igualtat; serà l’encarregada, al costat del personal municipal, de realitzar un primer diagnòstic de les fortaleses i febleses de l’Ajuntament de Moixent en matèria de desenvolupament sostenible. El projecte consta d’una metodologia quantitativa i qualitativa, en impulsar un qüestionari en línia on s’analitzaran les percepcions del personal tècnic de la corporació municipal, i en realitzar entrevistes a persones de l’Ajuntament rellevants en aquesta àrea. Tot això, acompanyat d’una acurada tasca de recopilació de dades extretes de diferents serveis estadístics.

Finalment, una vegada realitzat el diagnòstic d’anàlisi de situació de la localitat en matèria de Responsabilitat Social, es crearà un vídeo explicatiu i es coordinarà el desenvolupament d’un acte de presentació per a difondre les polítiques públiques socialment responsables impulsades des de l’Ajuntament, i per a conscienciar al veïnat de Moixent sobre la rellevància d’aquesta mena de mesures.

______________________________

Comunicació EQUÀLITAT

Contactar con Kangurea

Te lo ponemos muy fácil. Nuestra respuesta es inmediata.