fbpx

Moixent confia en EQUÀLITAT per al disseny del seu I Pla Municipal d’Igualtat

Moixent confia en EQUÀLITAT per al disseny del seu I Pla Municipal d’Igualtat

igualdad, MOIXENT
  • L’Ajuntament de Moixent aprova el decret d’adjudicació per a avançar en el disseny del I Pla Municipal d’Igualtat del municipi.
  • El projecte pretén fomentar i enaltir els valors de la tolerància, la cultura i el respecte.

La igualtat, a més de buscar l’equitat entre els diferents sexes, ha de ser l’eix central, entorn de les quals, les polítiques públiques han de versar per a garantir un present i futur lliure de discriminació i ple d’esperança.

I, és que, el nostre consistori, com a entitat pública, té l’obligació d’afrontar els grans reptes que ens precedeixen, entorn de la igualtat de gènere. És per això, que té la necessitat d’establir les bases i construir canals útils perquè la ciutadania s’identifique i posicione en contra de la discriminació entre gèneres i aconseguisca transformar la societat.

Per això mateix, l’Ajuntament de Moixent ha aprovat el decret d’adjudicació per al disseny del I Pla Municipal d’Igualtat del municipi. Entre tots els objectius que es pretén aconseguir amb aquest projecte, cal destacar el desig de fomentar i enaltir els valors de la tolerància, la cultura i el respecte.

Aquest gran desafiament, per la rellevància i importància d’aquest, serà dut a terme per la consultora social EQUÀLITAT, participació i igualtat. En col·laboració amb el personal del consistori, la consultora començarà molt prompte els treballs de planificació, coordinació i desenvolupament del breafing que permetrà desenvolupar de manera clara, eficient i transparent el pla d’igualtat.

Des del consistori fem el primer pas per a afermar les polítiques públiques d’igualtat al conjunt de la societat de Moixent. L’aposta per l’equitat és clara. Per això, treballarem per a avançar cap a un present, però, sobretot, cap a un futur que tinga molt present la cultura, la corresponsabilitat i la igualtat de gènere.

____________________

Comunicació EQUÀLITAT

Contactar con Kangurea

Te lo ponemos muy fácil. Nuestra respuesta es inmediata.