fbpx

Participa al Consell Valencià de LGTBi

Participa al Consell Valencià de LGTBi

INCLUSIÓN, LGTBi
  • Aquesta iniciativa ha sigut duta a terme per la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives
  • El terme de la presentació de les candidatures al Consell s’inicia el 19 de març i finalitza el 19 d’abril de 2021.
Des d’EQUÀLITAT, participació i igualtat ens enorgulleix anunciar que s'han obert les convocatòries per a la selecció de les candidatures de persones representants del col·lectiu LGTBI de manera directa, o a través d'associacions i fundacions, per al Consell Valencià LGTBI.

A continuació, us exposarem breument els detalls de la convocatòria:

Quin és l’objecte de la convocatòria?

La presentació de candidatures de persones representants del col·lectiu LGTBI de manera directa, o a través d’associacions i fundacions, al Consell Valencià LGTBI.

Quines són les persones interesades?

  • Sobre la base de l’art. 11.1 del Decret 101/2020, apartat e): 12 persones en representació de les associacions que tinguen entre els seus fins la defensa dels interessos de les persones LGTBI i que compten amb seu en la Comunitat Valenciana.
  • Sobre la base de l’art. 11.1 del Decret 101/2020, apartat f): 2 persones professionals que hagen destacat en el seu treball i la seua qualitat d’expertes en l’àmbit LGTBI.

On poden dirigir-se?

  • PRESENCIAL:

És preferible fer-ho de manera telemàtica, però en cas contrari s’haurà de dirigir a la Direcció General d’Igualtat en la Diversitat.

  • ONLINE:

https://www.gva.es/va/inicio/procedimientos?id_proc=21474&version=amp

Quina documentació s’ha de presentar?

  • En el cas de candidatures individuals:

La documentació acreditativa de les dades d’identitat i de residència.

  • En el cas de candidatures presentades en representació d’una entitat:

S’ha d’aportar l’acord de l’òrgan de govern que aprova la presentació de la candidatura, així com el document d’acceptació signat pel candidat. A mès de la documentació relativa a la identitat de la persona candidata.

Fins quan es pot sol·licitar?

Hi ha de termini fins al 19 d’abril de 2021.

Per tant, des d’EQUÀLITAT, participació i igualtat volem donar l’enhorabona a la Vicepresidència i Conselleria d’ Igualtat i Polítiques Inclusives per la iniciativa, com així mateix animar a les persones a participar i ser la veu i l’altaveu de les demandes i suggeriments de milers de persones. Perquè l’opinió de tots i totes importa, no ho dubtes, INSCRIU-TE I PARTICIPA!

Contactar con Kangurea

Te lo ponemos muy fácil. Nuestra respuesta es inmediata.