fbpx

Picanya llança la Campanya ‘És amor si…’ per a desmuntar els mites de l’amor romàntic

Picanya llança la Campanya ‘És amor si…’ per a desmuntar els mites de l’amor romàntic

igualdad, Picanya, Violencia de Género

  • L’Àrea de Serveis a les Persones organitza aquesta campanya dirigida a tota la ciutadania i, en especial, a la població jove.
  • Aquesta iniciativa està subvencionada per la Diputació de València

L’Àrea de Serveis a les Persones de l’Ajuntament de Picanya, junt amb la consultora EQUÀLITAT, participació i igualtat, organitzen ‘#ÉsAmorSi… Desmuntant l’amor romàntic’, Campanya Municipal de Prevenció de les Violències Masclistes.

Aquest projecte, emmarcat en el Dia Internacional d’Erradicació de la Violència contra les Dones, el 25 de novembre, te l’objectiu de conscienciar a la ciutadania sobre les conseqüències negatives que pot portar el model d’amor romàntic, el qual propicia o reforça relacions de maltractament; i així com mostrar noves referències, altres maneres de relacionar-se de forma igualitària, segura i saludable.

En aquesta línia, la campanya consisteix en dues creativitats. D’una banda, set banners que visibilitzen alguns dels mites existents al voltant de l’amor, així com altres maneres de relacionar-se. I, d’altra banda, un vídeo d’impacte, protagonitzat per alumnes de l’IES Enric Valor del municipi, a través del qual posen de manifest situacions quotidianes en les relacions de parella que encobreixen relacions tòxiques o malsanes, i de quina forma enfronten, de manera igualitària i saludable, eixes situacions.

Ambdós projectes busquen la sensibilització de la ciutadania en la prevenció de tot tipus de violències, i seran difosos a través de les xarxes socials municipals i de l’institut entre el 18 i el 26 de novembre de 2020.

Comunicació EQUÀLITAT

Contactar con Kangurea

Te lo ponemos muy fácil. Nuestra respuesta es inmediata.