fbpx

Polinyà del xúquer impulsa el programa de psicologia positiva

Polinyà del xúquer impulsa el programa de psicologia positiva

igualdad, POLINYÀ DEL XÚQUER

  • ÇEl programa consta de 12 sessions sobre diferents qüestions que integren la psicologia positiva.
  • Els tallers estan adreçats a les dones del poble.

Des de l’Ajuntament de Polinyà del Xúquer impulsem el ‘Programa de psicologia positiva i educació emocional per al foment de la igualtat i el tractament de la violència de gènere’. Es tracta d’un programa formatiu el qual integra un total de 12 tallers pedagògics de dues hores de duració cadascun, destinats a les dones de Polinyà del Xúquer. Una psicòloga especialitzada en la matèria serà l’encarregada d’impartir l’itenerari formatiu.

Cada taller tractarà un aspecte fonamental dins de la psicologia positiva i educació emocional, amb la finalitat de promoure la igualtat de gènere i concienciar sobre violència de gènere.

L’alcalde de Polinyà del Xùquer, Òscar Navarro Torres, ha indicat que ‘una part fonamental per al desenvolupament de la igualtat en el municipi és la formació, ja que és de necessitat la promoció de valors positius, l’apoderament de les dones i el treball en el benestar emocional’. Al seu torn afirma que “el programa permetrà treballar activament sobre totes aquestes qüestions, amb la finalitat que les dones participants prenguen consciència en la matèria, a més d’adquirir d’instruments per al seu creixement personal en favor de la no discriminación”

La iniciativa compta amb el suport econòmic de l’Àrea d’Igualtat de la Diputació de València, dins de les subvencions als ajuntaments adherits a la Xarxa de municipis protegits contra la Violència de Gènere. Al seu torn, la iniciativa compta amb la col·laboració de la consultora social EQUÀLITAT, participació i igualtat.

____________

Comunicació EQUÀLITAT

Contactar con Kangurea

Te lo ponemos muy fácil. Nuestra respuesta es inmediata.