fbpx

Pressupostos Participatius L’Olleria Tria 2021

L'Olleria, OGOV
👥 L’OLLERIA TRIA! Els Pressupostos Participatius del municipi amb una inversió de 40.000 euros
L’Ajuntament de L’Olleria vol conéixer la teua opinió per a millorar el municipi i per a decidir la millor forma d’invertir un total de 40.000 euros dels quals 30.000 € es destinaran a projectes d’inversions i els 10.000 € restants a despeses corrents. 💶
Baix el lema L’OLLERIA TRIA, naix una nova edició dels Pressupostos Participatius del municipi per als mesos de maig i juny, un nou projecte de consolidació del Govern Obert, perpetuant un dels principis i objectius més importants que té l’actual equip de govern de l’Ajuntament de L’Olleria de millorar la participació ciutadana, la transparència pública i la igualtat social a totes les persones.
Què t’agradaria que tinguera o es millorara a L’Olleria?
📅 Del 17 al 31 de maig podràs fer-nos arribar les teues propostes a través de les bústies que trobaràs als edificis municipals o a través del PORTAL DE PARTICIPACIÓ CIUTADANA “L’Olleria TRIA”: mitjançant el web “www.lolleriatria.org«.
📅 Una vegada recaptades totes les propostes, de l’1 a l’11 de juny, una comissió tècnica de l’Ajuntament farà una valoració d’aquestes i emetrà l’informe amb les propostes que passen a la fase de votació.
Qui podrà votar?
Cada ciutadà/na de L’Olleria major de 16 anys i inscrit/a al padró municipal a data 9 d’abril de 2021 podrà emetre el seu vot a tres propostes ciutadanes en cada àrea (inversions i despeses corrents).
📅 El procés de votació tindrà lloc del 14 al 27 de juny a través del portal de Participació ciutadana “www.lolleriatria.org”.
La teua opinió és molt important per millorar el nostre poble.
Prompte entre totes i tots podrem triar L’Olleria que volem!

Teléfonos: 963 110 266 / 617 459 822
Email: info@equalitat.es

C/Mare de Déu de la Cabeça 42, pta 6 y 12
46014 – València 

¡Síguenos en redes sociales!