fbpx

Qüestionari infància i adolescència-Ajuntament de Benifaió

Qüestionari infància i adolescència-Ajuntament de Benifaió

Benifaió, Infancia, Juventut

  • Benifaió avança en el disseny del seu I Pla Municipal d’Infància i Adolescència mitjançant la divulgació d’un qüestionari per a la infaàcia i adolescència del municipi.
  • El qüestionari ja està disponible i estarà obert fins al 23 de juny de 2021.

Des de la Regidoria d’Infància i Joventut de l’Ajuntament de Benifaió comuniquem que, una vegada realitzada la fase de diagnòstic qualitatiu on vam obtindre les percepcions generals del teixit associatiu i del veïnat, mitjançant un conjunt d’entrevistes en profunditat i focus groups; en els pròxims dies, des del consistori donarem un pas més, en la conformació del disseny del I Pla Municipal d’Infància i Adolescència del municipi.

En aquest cas, avançarem cap a la fase de diagnòstic quantitatiu on a través d’un qüestionari senzill, dinàmic i interactiu, dirigit únicament a la població d’entre 6 i 17 anys d’edat de Benifaió, podrem identificar i analitzar, amb major claredat, les necessitats i percepcions que la infància i adolescència del municipi requereixen per a continuar desenvolupant-se com a persones i avançar cap a un futur on imperen els valors i principis de la tolerància, la solidaritat i el benestar.

L’Ajuntament de Benifaió, sempre ha sigut molt clar quant a quins són les seues prioritats, i no són altres que el de continuar fent poble, continuar millorar tant el present com el futur de la nostra societat. Per això, pensem que aconseguint un èxit de participació en aquesta fase de diagnòstic per a aquest pioner pla, aconseguirem avançar en la protecció, en el reconeixement i en el compliment dels drets i obligacions de la infància i adolescència de Benifaió.

Per això, animem a la infància i adolescència del poble a emplenar el qüestionari accessible al següent enllaç: https://sanama.typeform.com/to/xtllmc4G

Per tant, si voleu ser la veu de Benifaió, és el vostre moment, PARTICIPEU!

Comunicació EQUÀLITAT

Contactar con Kangurea

Te lo ponemos muy fácil. Nuestra respuesta es inmediata.