fbpx

Recollida de propostes per als pressupostos participatius 2019 PALMERA DECIDEIX a peu de carrer

paterna

 

El dilluns 16 de desembre, EQUÀLITAT realitzarà una campanya #ApeuDeCarrer de recollida de propostes ciutadanes per als pressupostos participatius de l’any 2019 PALMERA DECIDEIX.

Per segon any consecutiu l’Ajuntament de Palmera posa en marxa el projecte de Pressupostos Participatius, subvencionat pel Servei de Transparència de la Diputació de València i coordinat per EQUÀLITAT, participació i igualtat.

Des del 12 fins al 22 de desembre s’hi desenvolupa la fase de recollida de propostes ciutadanes durant la qual la ciutadania pot presentar propostes per a millorar Palmera en matèria d’inversions públiques mitjançant els 15.000 euros que ha destinat el consistori a aquesta finalitat.

Per aquest motiu el dilluns 16 de desembre de matí des d’EQUÀLITAT ens desplaçarem al municipi de La Safor per recórrer diferents ubicacions i carrers de la localitat, com per exemple l’Escola Bressol, amb l’objectiu d’apropar la iniciativa municipal de pressupostos participatius a la gent del municipi i recopilar les seues propostes d’inversió.

Comunicació EQUÀLITAT

Teléfonos: 963 110 266 / 617 459 822
Email: info@equalitat.es

C/Mare de Déu de la Cabeça 42, pta 6 y 12
46014 – València 

¡Síguenos en redes sociales!