fbpx

#SempreAlTeuCostat, la campanya de Massamagrell pel 25N

#SempreAlTeuCostat, la campanya de Massamagrell pel 25N

massamagrell
  • Un any més l’Ajuntament llança una potent campanya amb motiu d’aquest dia
  • La campanya ha sigut dissenyada per el nostre equip.

L’Ajuntament de Massamagrell, a través de la Regidoria de Dona i Igualtat, ha posat en marxa la nova campanya amb motiu del 25N, Dia Internacional Contra la Violència cap a les Dones.

La campanya, baix el lema #SempreAlTeuCostat, tracta de donar visibilitat a totes les persones a nivell institucional de Massamagrell encarregades de tractar, eradicar i lluitar contra la violència masclista.

Per a dur a terme aquesta campanya s’ha comptat amb la col·laboració d’agents de diferents àrees implicades: Guàrdia Civil, Policia, Sanitat, Institut d’Educació Secundària i Regidoria de Dona i Igualtat. A més, també s’ha tingut el plaer de comptar amb la col·laboració especial de Susana Gisbert, fiscal en la Secció de Violència sobre la Dona i portaveu de la Fiscalia Provincial de València.

“Cada dia d’aquesta setmana eixirà publicada una imatge en la qual es mostrarà a un d’aquests agents, el seu càrrec i una frase que manifeste el seu compromís amb la violència de gènere”, explica la regidora de Dona i Igualtat, Nina Sepúlveda.

“D’esta manera, volem transmetre als nostres veïns i veïnes que cadascuna de les persones que apareixen en la campanya estan a la seua disposició en qualsevol moment i que han estat, estan i estaran sempre al seu costat”, afig l’alcalde, Pep Galarza.

FONT: web Ajuntament Massamagrell

Contactar con Kangurea

Te lo ponemos muy fácil. Nuestra respuesta es inmediata.