fbpx

Subvencions en difusió i formació de la Unió Europea

Subvencions en difusió i formació de la Unió Europea

Subvenciones

 

Des d’EQUÀLITAT, participació i igualtat, volem avisar a les entitats i a les associacions públiques que ja està obert el termini per sol·licitar les subvencions de la Generalitat Valenciana en matèria d’activitats formació i difusió sobre la Unió Europea i l’acció exterior.

I per a posar en coneixement dels interessats, els aspectes més bàsics d’aquesta subvenció, a continuació farem un breu però complet resum sobre aquests.

QUINES ENTITATS SÓN BENEFICIÀRIES?

Podran ser beneficiàries les entitats públiques i les associacions i altres entitats sense ànim de lucre legalment constituïdes, així com les cooperatives.

QUIN ÉS EL TERMINI DE PRESENTACIÓ?

El termini de presentació serà fins al dia 03/05/2023.

QUIN ÉS EL TERMINI DE JUSTIFICACIÓ?

El termini màxim serà el dia 9 de novembre de 2023.

QUINS PROJECTES SÓN SUBVENCIONABLES?

  1. L’organització de jornades, seminaris, trobades, conferències, xarrades o taules redones relacionades amb la Unió Europea o amb l’acció exterior de la Comunitat Valenciana.
  2. L’organització d’activitats formatives la finalitat de les quals siga la difusió de coneixements relatius a la Unió Europea.

QUIN ÉS L’IMPORT SUBVENCIONABLE?

L’import subvencionable no serà superior a 9.000 € per a cada entitat beneficiària.

Des d’aquesta consultoria, ens posem a l’abast d’aquelles entitats possibles beneficiàries que compleixquen els requisits, per tal d’ajudar-les en tot el que té a veure amb la confecció, presentació, gestió i tramitació de les sol.licituts d’aquesta subvenció de la Generalitat Valenciana.

A més, cal recalcar que EQUÀLITAT, participació i igualtat compta amb més de 12 anys d’experiència en aquests i altres àmbits, pel que tenim la garantia de realització de múltiples treballs tècnics com aquest de la forma més professional i ràpida possible.

__________

Comunicació EQUÀLITAT

Contactar con Kangurea

Te lo ponemos muy fácil. Nuestra respuesta es inmediata.