• La taula de persones expertes se celebrarà el divendres, 2 d’octubre, d’11.00 a 13.00, a la Sala de Juntes de la Seu Universitària La Marina de la Universitat d’Alacant .
  • En ella participaran professionals i catedràtics experts en Govern Obert.

L’Ajuntament de Benissa, en col·laboració amb la consultora valenciana especialitzada en Govern Obert, EQUÀLITAT, participació i igualtat, ha organitzat una taula de persones expertes per a valorar  l’esborrany I Pla d’Acció de Govern Obert del municipi.

En la sessió participaran professionals i catedràtics experts en transparència, rendició de comptes, participació ciutadana i comunicació pública, els quals donaran la seua opinió sobre el contingut del present projecte i proposaran mesures a implementar a Benissa en matèria de Govern Obert per al període comprés entre 2021 a 2024.

En concret, assistiran a la reunió de persones expertes les següents personalitats de l’àmbit acadèmic i professional:

  • Lorenzo Cotino Hueso, catedràtic de Dret Constitucional de la Universitat de València i membre del Consell de Transparència de la Generalitat Valenciana;
  • Josep Ochoa Monzó, director de la Seu Universitària La Marina de la Universitat d’Alacant i professor titular de la mateixa institució;
  • Carlos Flores Juberías, catedràtic de Dret Constitucional de la Universitat de València i membre del Consell de Transparència de la Generalitat Valenciana;
  • Ginés Marco Perles, degà de la Facultat de Filosofia, Lletres i Humanitats de la Universitat Catòlica de València, i director del Màster Universitari en Màrqueting Polític i Comunicació Institucional.
  • Enrique Conejero Paz, professor de la Universitat Miguel Hernández i director del Grup d’Investigació en Democràcia i Bon Govern.
  • Patricia Riaza Feijoó, coordinadora tècnica en la Regidoria de Govern Obert de l’Ajuntament de Quart de Poblet.
  • Susi Boix, advocada i politòloga en Boix Group.

Per part seua, José L. Sahuquillo Orozco, director executiu d’EQUÀLITAT, participació i igualtat, i Jorge Torres Estiguin, consultor en Govern Obert d’EQUÀLITAT, participació i igualtat, moderaran la taula de persones expertes.

Aquesta actuació s’emmarca dins del I Pla d’Acció de Govern Obert 2021-2024 de Benissa promogut per la regidora de Participació Ciutadana, Rosa Lucía Pino, sent això mostra de l’enorme compromís de l’Ajuntament de Benissa amb l’acostament de la seua institució i de la seua agenda pública en favor de la ciutadania.

Comunicació EQUÀLITAT