fbpx

Turís commemora el 25N amb una xerrada sobre de la violència de gènere

Turís commemora el 25N amb una xerrada sobre de la violència de gènere

igualdad, Turis

cartell-turis-xarrada-violencia-genere-25nEl Saló de Plenaris de l’Ajuntament acollirà una conferència el Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra les Dones que té com a objectiu visibilitzar la violència de gènere i enumerar xicotetes pautes per a la identificació i la prevenció d’esta problemàtica.

Tota la ciutadania de la localitat està convidada a participar en este esdeveniment organitzat per la Regidoria de Benestar Social i Igualtat, que tindrà lloc el pròxim divendres a les 17:00h en el Saló de Plenaris de l’Ajuntament de Turís. És una xerrada que s’emmarca dins la celebració del 25N, un dia dedicat a la lluita per a l’eliminació de qualsevol violència i discriminació que sofreixen les dones en la societat, tant en l’àmbit públic com en el privat.

La xerrada tindrà dos vessants molt relacionades. Per una banda, la ‘prevenció de la violència’ en què s’explicarà com es perpetua la discriminació cap a les dones, una de les arrels de la violència de gènere. A més, es farà èmfasi a la necessitat d’educar als xiquets i les xiquetes en valors igualitaris com l’única forma de prevenir la violència de gènere. Segons afirma María Sánchez, agent d’igualtat d’EQUÀLITAT, l’educació en valors d’igualtat és “una garantia per a construir relacions saludables, lliures de maltractaments”.

Per altra banda, també es parlarà de la ‘identificació dels primers signes de maltractament’. Són violències subtils i quotidianes mitjançant les quals s’inicien els maltractaments. “Una identificació a temps d’estes senyals d’alerta permetrà tallar amb les relacions tòxiques i evitar casos més greus de violència de gènere en les parelles”, apunta María Sánchez.

En definitiva, la xerrada serà idònia per a identificar els valors que provoquen la transmissió de la violència de gènere i, així, poder prevenir-la abans. Hi ha violència en xicotets gestos quotidians que, encara que passen desapercebuts, són la base de la violència contra les dones i, per tant, és necessari combatre’ls de forma primerenca.

COMUNICACIÓ EQUÀLITAT

Contactar con Kangurea

Te lo ponemos muy fácil. Nuestra respuesta es inmediata.