fbpx

Una mirada cap a una gestió pública més sostenible

Una mirada cap a una gestió pública més sostenible

formacion, La Font d'en Carròs, RSE

Una mirada cap a una gestió pública més sostenible

  • L’Ajuntament de la Font d’en Carròs impulsarà una sèrie de conferències en el marc del projecte, “La Font Sostenible”.
  • L’acció formativa serà dinamitzada per la consultora social, experta en Responsabilitat Social, EQUÀLITAT, participació i igualtat.

Des de l’Ajuntament de la Font d’en Carròs considerem essencial el desenvolupament d’actuacions públiques amb la finalitat de configurar una administració pública més oberta, inclusiva i sostenible. I, és que, la gestió pública deu, sense cap mena de dubtes, d’alinear-se amb l’Agenda 2030 i amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible, per a marcar un horitzó de prosperitat i sostenibilitat en el nostre municipi.

Per això, i amb el propòsit de continuar avançant cap a un municipi inclusiu, cohesionat i amb una ferma mirada cap a un horitzó mediambiental sostenible, decidim impulsar un projecte innovador en el municipi, denominat “La Font Sostenible”.

D’acord amb aquest projecte, i en el context de continuar impulsant una gestió pública més pròxima, integrada i coherent amb les polítiques de desenvolupament sostenible; el pròxim divendres, 8 d’octubre de 2021, de 8.00 h. a 13.00 h., tindrà lloc en el Saló de Plenaris, dues conferències en matèria de Responsabilitat Social.

Qui les impartiran?

  • Divendres, 8 d’octubre de 2021Conferència – Una mirada local cap a una Responsabilitat Social

Impartida per Maria Amparo Calabuig Puig, politòloga i component del Centre d’Investigació d’Estudis de Gènere de la UMH.

De 8.00 h. a 10.00 h.

Saló de Plenaris del consistori.

Adreçada a tot el funcionariat de l'Ajuntament.

Conferència – Gestió Pública Sostenible: impulsant valors de Responsabilitat Social

Impartida per Carmen Lloret – Catala, professora i investigadora a la Universitat de València.

D'11.00 h. a 13.00 h.

Saló de Plenaris del consistori.

Adreçada al personal tècnic de l'Ajuntament.

Aquesta actuació va a dur-se a terme, gràcies a la subvenció atorgada per la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica de la GVA, i a la dinamització exercida per la consultora social, experta en matèria de Responsabilitat Social, EQUÀLITAT, participació i igualtat.

Des de l’Ajuntament de la Font d’en Carròs continuarem treballant per impulsar accions que permeten educar i sensibilitzar a la població entorn dels principis socials del respecte a la diversitat, a la igualtat d’oportunitats, la no discriminació i la integritat institucional.

Perquè la Font d’en Carròs sostenible, és possible. Avancem!

Comunicació EQUÀLITAT

Contactar con Kangurea

Te lo ponemos muy fácil. Nuestra respuesta es inmediata.