fbpx

Vídeo- Castalla unida cap a un món millor.

Actualidad, Castalla, igualdad, Videos, Violencia de Género
  • Podem enfocar les accions per a l’eliminació de les violències masclistes des de les diferents àrees d’actuació de les administracions públiques.
  • Des d’EQUÀLITAT, participació i igualtat, destaquem el paper de totes les persones que participen en el vídeo per a l’eliminació de la violència contra les dones.

La Campanya Municipal contra la Violència de Gènere i Masclista “Castalla unida cap a un món millor” fusiona l’esperit crític propi front a una problemàtica com aquesta amb una voluntat per treballar de manera transversal, amb accions positives, per a posar-li fi. Per això, des d’EQUÀLITAT, participació i igualtat vam pensar que la millor forma de fer veure a la població el valor d’aquestes campanyes era mostrant com les mateixes persones de la localitat s’esforçaven per fer la seua aportació a la lluita enfront d’aquesta violència.

En primer lloc, vam seleccionar, conjuntament amb l’Ajuntament de Castalla, alguns dels sectors d’actuació més importants: l’educació, la cultura, l’oci, l’ocupació i el benestar; i, una vegada seleccionats, vam escollir les persones més representatives de cada àrea. Havien de ser persones que demostraren unió i que foren referents en el fre a algun tipus de violència.

Vam escollir apostar per la coeducació en valors i per l’educació emocional com a formes de prevenció; també per la igualtat al treball, per la visibilitat, per l’evolució i per la intransigència com a ferramentes per a eradicar la violència present en la societat; i, finalment, també vam apostar pel suport a les dones víctimes de violència. Són accions que representen distints estadis, tots necessaris, i amb les que volíem mostrar com sí és possible contribuir a través de les nostres accions en la prevenció, la detecció i la lluita contra la violència masclista.

Aquesta campanya va estar pensada per a ser una crida a la unitat per un objectiu comú que no ens afecta de manera individual, sinó que ens condiciona de manera conjunta com a societat: la violència exercida contra les dones.

EQUÀLITAT, participació i igualtat va creure, i ho continuarà fent, en la importància de la participació ciutadana en les campanyes, fomentant així un sentiment de corresponsabilitat amb les qüestions socials.

Vols veure el vídeo?

Comunicació EQUÀLITAT

Teléfonos: 963 110 266 / 617 459 822
Email: info@equalitat.es

C/Mare de Déu de la Cabeça 42, pta 6 y 12
46014 – València 

¡Síguenos en redes sociales!