Des de la Regidoria d’Igualtat s’ha organitzat una eixida als cinemes Lys per a veure la pel·lícula “Figuras Ocultas”, en el marc del Pla Municipal d’Igualtat de l’Ajuntament de Massamagrell.
La Regidora d’Igualtat, Nina Sepulveda Molina, continua organitzant activitats pel foment de la igualtat de gènere, emmarcades dins del Pla Municipal d’Igualtat d’Oportunitats. Més de 100 persones han assistit a aquesta cita, amb el “Teló d’Igualtat” de fons.
Aquest 21 de febrer l’activitat escollida ha sigut el desplaçament fins als Cinemes Lys de la ciutat de València per a veure la projecció de la pel·lícula “Figuras Ocultas”, amb la intenció de potenciar la sensibilització cap a la igualtat mitjançant un exercici més pràctic i dinàmic. L’Alcalde, Paco Gómez, va voler acompanyar al grup de persones que es van animar a anar al cinema: “Ens sembla molt important impulsar des de l’ajuntament aquest tipus d’activitats, que lluiten contra la invisibilitat de les dones al llarg de la història.”
Aquest film narra la important contribució que van tenir tres científiques negres amb el seu treball en la NASA dels anys seixanta, en plena carrera espacial. A més, la història pretén donar una perspectiva més àmplia amb la introducció dels moviments a favor dels drets civils per a la població negra dels Estats Units que es van formar en aquesta època.
Comunicació EQUÀLITAT