fbpx

22 comerços més s’adhereixen al Pacte Municipal contra la Violència de Gènere de Massamagrell

igualdad, massamagrell

campana_comercios_massamagrell

  • El Pacte, aprovat en Plenari per unanimitat dels partits polítics del consistori, és un document que pretén eradicar els casos de violència masclista del municipi.
  • Tant els comerços com la ciutadania poden adherir-se voluntàriament al Pacte, amb la finalitat de combatre este tipus de situacions contra la dona.

El passat 25 de novembre es va presentar, davant la ciutadania, el Pacte Municipal contra la Violència de Gènere de Massamagrell, el qual pretén unir voluntats a favor de la lluita per a l’eradicació dels casos de violència masclista al municipi. Actualment, ja s’han adherit quasi 100 persones i són més de 30 els comerços que aposten per este pacte.

L’equip impulsor del Pla Municipal, junt amb personal funcionarial i la regidora d’Igualtat, Nina Sepúlveda, van recórrer els carrers del municipi per tal de sensibilitzar a les/els comerciants de la importància d’adherir-se a esta iniciativa municipal, una acció englobada en el I Pla Municipal d’Igualtat d’Oportunitats entre Dones i Homes de Massamagrell.

És per la seua importància municipal que les persones responsables del Pla Municipal seguiran impulsant accions com la del passat dimarts durant les pròximes setmanes, fins aconseguir una implicació, tant de la ciutadania com dels comerços, que permeta l’eliminació dels casos de violència masclista a Massamagrell.

Estes accions s’han coordinat amb l’equip impulsor del projecte Massamagrell Obert, el qual té previstes pròximes campanyes de sensibilització en participació ciutadana en els mercats municipals i en els principals nuclis poblacionals del municipi.

Comunicació EQUÀLITAT

Teléfonos: 963 110 266 / 617 459 822
Email: info@equalitat.es

C/Mare de Déu de la Cabeça 42, pta 6 y 12
46014 – València 

¡Síguenos en redes sociales!