fbpx

La Pobla comença el diagnòstic qualitatiu del seu Pla Municipal d’Igualtat

La Pobla comença el diagnòstic qualitatiu del seu Pla Municipal d’Igualtat

igualdad, La Pobla

BANNER FASE CUALITATIVA LA POBLA

  • El sociòleg encarregat de l’anàlisi qualitatiu, Joan Gonçales, va realitzar ahir nombroses entrevistes als principals agents implicats en polítiques municipals d’igualtat.
  • Durant les últimes setmanes, l’equip impulsor ha estat treballant en l’anàlisi quantitatiu de dades primàries i secundàries per a aquesta iniciativa municipal.

El Pla Municipal d’Igualtat de Dones i Homes de la Pobla es troba en la segona fase de disseny, després d’haver començat l’informe de contextualització de dades quantitatives. L’equip impulsor porta treballant en aquest últim informe 8 setmanes i espera tindre’l acabat a la primera quinzena de febrer.

Mentrestant, el responsable d’investigació sociològica de l’equip impulsor està realitzant la fase de participació qualitativa. Aquesta es dividirà en diverses accions d’anàlisi, entre les quals es troba la que es va realitzar ahir en dependències municipals de la Pobla de Vallbona.

El sociòleg Joan Gonçales va realitzar nombroses entrevistes en profunditat, de les quals es van extraure els principals ítems en matèria d’Igualtat de Gènere del municipi. A partir d’ara, esta segona fase de participació qualitativa es desenvoluparà cada dimecres en diferents instal·lacions públiques de la localitat. A més, s’empraran altres metodologies sociològiques com són l’entrevista semiestructurada i el focus group.

Des de l’equip impulsor del PMIO agraïm la col·laboració de totes les persones que, durant el dia d’ahir, participaren en aquesta primera fase d’anàlisi qualitatiu.

 COMUNICACIÓ EQUÀLITAT

Contactar con Kangurea

Te lo ponemos muy fácil. Nuestra respuesta es inmediata.