fbpx

Alfara del Patriarca, un projecte ferm de lluita per la igualtat real i efectiva.

Alfara del Patriarca, un projecte ferm de lluita per la igualtat real i efectiva.

Alfara del Patriarca, igualdad
  • L’Ajuntament d’Alfara del Patriarca confia en EQUÀLITAT, participació i igualtat, la implementació del II Pla Municipal d’Igualtat d’Alfara del Patriarca.
  • Les accions a implementar són un total de 5, totes elles emmarcades en 4 àrees distintes.

La confiança és essencial a l’hora de desenvolupar un treball de forma il·lusionada i aquest sentiment és el que tenim des de l’Equip EQUÀLITAT amb Alfara del Patriarca i el seu Ajuntament. Valors com la igualtat, l’equitat, el respecte i la diversitat són valors compartits i, és per aquest motiu, que ens complau comunicar que serà el Departament d’Igualtat d’EQUÀLITAT, participació i igualtat l’encarregat d’implementar diverses accions del II Pla Municipal d’Igualtat d’Alfara del Patriarca.

Les accions que es van a dur a terme són les corresponents l’any 2022 i, per tant, al llarg dels quatre trimestres d’aquest exercici, anirem executant, de manera conjunta amb la promotora d’igualtat de l’ajuntament, aquestes polítiques. A més a més, no es tracta d’accions emmarcades en un mateix àmbit, sinó que es corresponen amb àrees diverses: associacionisme i participació; educació, cultura i esports; ocupació i empresa; i, finalment, salut i benestar.

Així mateix, les actuacions plantejades estan dirigides a diferents grups objectiu, des dels centres educatius, al teixit comercial passant per l’associacionisme; fent d’aquest pla d’actuació anual un programa complet i dinàmic que combina la formació, la conscienciació i la sensibilització amb la força del debat que es concentra en els encontres i xarrades.

Amb tot, les actuacions per a implementar són:

  1. Formació en igualtat, perspectiva de gènere i llenguatge inclusiu adreçat al teixit associatiu d’Alfara del Patriarca.
  2. Formació en valors d’igualtat i no discriminació específics i adaptats als grups de 5t i 6t de primària dels centres educatius d’Alfara
    del Patriarca.
  3. Promoció de la formació i sensibilització en l’àmbit de la igualtat a través de les Xarxes Socials, dirigit al teixit comercial d’Alfara del Patriarca.
  4. Foment del cooperativisme de les dones a través de la innovació social, les noves tecnologies i la sostenibilitat, dinamitzant una associació municipal de dones.
  5. Jornades sobre la salut mental de les dones, les malalties d’especial incidència entre les dones i com la pandèmia de la COVID els ha afectat especialment.

Des d’EQUÀLITAT, participació i igualtat volem destacar la importància d’implicar-se i transmetre valors mitjançant les polítiques públiques municipals, ja que és a través d’aquestes com podem construir el poble que desitgem per al futur. En aquest sentit, volem agrair a Marisa Almodóvar Torres, Alcaldessa d’Alfara del Patriarca, la seua voluntat i el seu treball constant per assentar les bases que faran d’aquest municipi un espai lliure de discriminacions i desigualtats, un espai que abraça el futur de manera respectuosa i inclusiva, però sobretot igualitària.

Perquè Alfara del Patriarca és il·lusió de futur.

Comunicació EQUÀLITAT

Contactar con Kangurea

Te lo ponemos muy fácil. Nuestra respuesta es inmediata.