fbpx

Benifaió comença amb el disseny del I Plan Municipal d’Infància i Adolescència

Benifaió comença amb el disseny del I Plan Municipal d’Infància i Adolescència

Benifaió, Infancia

  • L’Ajuntament de Benifaió ha confiat en la nostra marca per a realitzar el disseny del I Pla Municipal d’Infància i Adolescència del municipi.
  • L’objectiu d’aquest pla, és el de continuar avançant en la protecció, reconeixement i acompliment dels drets i/o obligacions de les persones infantils i adolescents del municipi.

Des d’EQUÀLITAT ens enorgulleix comunicar que dissenyarem juntament amb l’Ajuntament de Benifaió el seu I Pla Municipal d’Infància i Adolescència. En ell, el que pretenem aconseguir és que Benifaió continue avançant en la protecció, en el reconeixement i en l’acompliment dels drets i/o obligacions dels xiquets, xiquetes i adolescents del municipi.

I, és que, d’acord amb el model progressista i innovador de l’Agenda 2030, de Desenvolupament Sostenible, l’Ajuntament de Benifaió ha optat per continuar avançant en el desenvolupament humà, és a dir, en el benestar de les persones, en general, i en el de la infància i adolescència, en particular, amb l’elaboració del seu I Pla Municipal d’Infància i Adolescència, posant el focus en les persones més vulnerables, amb la finalitat de no deixar ningú arrere.

Des d’EQUÀLITAT, participació i igualtat volem agrair enormement a l’Ajuntament de Benifaió la seua confiança en la nostra labor per a realizar el seu I Pla Municipal d’Infància i Adolescència, i desitgem que aquesta voluntat, compromís i responsabilitat per promoure i defensar els drets i/o obligacions de les persones infantils i adolescents, es traduïsquen en un Pla Municipal coherent, transparent i eficaç. Perquè mai és massa tard per a millorar el present i garantir el futur.

Comunicació EQUÀLITAT

Contactar con Kangurea

Te lo ponemos muy fácil. Nuestra respuesta es inmediata.