fbpx

Beniparrell confia en EQUÀLITAT per a convertir el dret de igualtat en un fet.

Beniparell, igualdad
  • Beniparrell dissenyarà el seu Pla Municipal d’Igualtat d’Oportunitats (PMIO) de dones y homes conjuntament amb EQUÀLITAT, participació i igualtat.
  • EQUÀLITAT, participació i igualtat compta amb vora una dècada d’experiència en igualtat de gènere. I gaudeix d’un equip expert en la matèria.

 L’aprobació de la Llei Orgánica 3/2007, del 22 de març, per a la igualtat efectiva de dones i homes, va suposar una fita clau en l’elaboració de polítiques actives sobre el principi d’igualtat. Amb aquesta llei orgànica es dugueren a terme tota mena d’accions dirigides a potenciar la igualtat real entre dones i homes i a combatir les manifestacions encara subsistents de discriminació, directa o indirecta, per raons de sexe.

Amb l’objectiu de fer realitat aquestos propòsits, l’Ajuntament de Beniparrell considerà necessari contractar els serveis especialitzats d’elaboració e implementació del Pla Municipal d’Igualtat d’Oportunidades (PMIO) de dones i homes de Beniparrell, fins ara inexistent per no disposar de recursos tècnics suficients per a dur-lo a terme.

Cal entendre que el PMIO va adreçat a conseguir una igualtat real en l’àmbit del municipi amb repercussió en la ciutadanía, ja que naix del compromís polític ferm de l’Ajuntament de Beniparrell de garantir la igualtat entre dones y hombres.

Així doncs, amb l’objectiu d’eliminar els entrebancs que dificulten, limiten o impideixen la igualtat de tracte a nivel municipal, l’Ajuntament de Beniparrel ha confiat el desenvolupament e implementacio del Pla Municipal d’Igualtat d’Oportunitats a EQUÀLITAT, participació i igualtat.

Desde EQUÀLITAT, volem agrair la confiança dipositada  per l’Ajuntament de Beniparrell per a elaborar aquest pla municipal. Desde la nostra entitat volem compartir el nostre entusiasme i el nostre afany per començar aquest nou repte amb el que determinar i senyalar quina deu ser la ruta i el rumb que ha d’emprendre Beniparrell en relació a les mesures d’igualtat. D’aquesta manera, volem establir, entre altres coses, una igualtat de sexe. En conseqüència impulsarem accions de promoció, reforç i desenvolupament de la plena igualtat de tracte i oportunitats entre dones i homes, tant en l’àmbit públic com en el privat. A més, el nostre darrer objectiu i compromís serà crear una cultura social sensible al gènere, mitjançant la promoció i difusió dels valors d’igualtat en l’entorn municipal.

En definitiva, desde EQUÀLITAT, participació i igualtat, el nostre equip humà treballarà amb cura i professionalitat per a seguir contruint municipis en els que tota la ciutadania gaudisca dels mateixos drets i llibertats, independentment de les característiques dels seus cromosomes. Es tracta, a la fi, d’aconseguir que la igualtat, a més de ser un dret es convertisca en un fet.

Comunicació EQUÀLITAT

Teléfonos: 963 110 266 / 617 459 822
Email: info@equalitat.es

C/Mare de Déu de la Cabeça 42, pta 6 y 12
46014 – València 

¡Síguenos en redes sociales!