fbpx

Castalla organitza la presentació de l’I Pla Municipal d’Igualtat

Castalla, igualdad

La igualtat d’oportunitats entre dones i homes és un dret universal. Les polítiques de promoció d’aquesta igualtat consoliden una societat més justa, solidària, estable i honesta. Una societat que millorarà la qualitat de vida i les relacions interpersonals de la ciutadania.

Pel que la promoció de la igualtat entre dones i homes és un eix vertebral de les polítiques d’Igualtat per al nostre municipi, per a Castalla.

En conseqüència, en aquest sentit, des de la regidoria d’igualtat de l’Ajuntament juntament amb la consultora EQUÀLITAT, participació i igualtat, implementaran el I Pla Municipal d’Igualtat de Castalla. Amb la finalitat de crear nous instruments jurídics que es caracteritzen per la seua transversalitat, a fi de facilitar la incorporació de les dones, de manera activa, en la nostra societat.

Així doncs, el pròxim dia 9 de juliol de 2020 a les 19.30 hores, tindrà lloc en el Casal Jove una presentació sobre el Pla Municipal d’Igualtat, juntament amb una breu sessió informativa sobre la perspectiva de gènere, destinada a la ciutadania.

Aquesta presentació serà moderada per la nostra tècnica Mónica Martínez, i en la qual intervindran: el nostre alcalde Antonio Bernabeu i la nostra regidora de l’àrea de patrimoni històric, serveis socials i promoció turística, Sra. María Teresa Gimeno, on faran una introducció en la presentació d’aquest nou Pla. A més, estaran acompanyats/ades de Jose Luis Sahuquillo i de Laura Hervás, que com a agents d’igualtat de EQUÀLITAT, participació i igualtat, explicaran quin tipus d’accions es duran a terme en el Pla Municipal d’Igualtat, com s’ha coordinat i com s’executarà. A més, realitzaran una breu xarrada formativa sobre la importància que té la perspectiva de gènere per a poder aconseguir una societat més justa, lliure i igual.

Finalment, informar que, una vegada acabada la presentació del Pla Municipal i de l’exposició formativa, tindrà lloc un Vi d’Honor, per a totes aquelles persones assistents a l’esdeveniment.

Desitgem la vostra presència.

Comunicació EQUÀLITAT

Teléfonos: 963 110 266 / 617 459 822
Email: info@equalitat.es

C/Mare de Déu de la Cabeça 42, pta 6 y 12
46014 – València 

¡Síguenos en redes sociales!