fbpx

Benissa llança una campanya per a conscienciar al voltant de la corresponsabilitat.

Benissa llança una campanya per a conscienciar al voltant de la corresponsabilitat.

Actualidad, Benissa, igualdad

  • La campanya compta amb la participació de distintes famílies del municipi.
  • L’objectiu és conscienciar i sensibilitzar al veïnat amb valors igualitaris, tot a través d’exemples reals.

Aquesta iniciativa, la qual rep el nom de Campanya Municipal de Corresponsabilitat de Benissa 2022, “Històries corresponsables”, naix de la necessitat de fomentar valors positius i igualitaris en el si del veïnat de Benissa. La corresponsabilitat, directament relacionada amb la igualtat, és el principi escollit en aquest projecte, ja que, hui en dia, la redistribució equilibrada i equitativa de les tasques de la llar i les cures suposa encara un repte.

La campanya, que va iniciar el seu cicle amb un taller dinàmic i participatiu amb les famílies, compta amb recursos gràfics, les creativitats; i també recursos audiovisuals, com és un vídeo d’impacte. L’eslògan “Històries corresponsables” es materialitza en cada un dels recursos dissenyats, ja que inicialment es presenten les creativitats, una genèrica i una per a cada una de les 4 famílies participants, per a passar, a continuació, a la difusió de la peça audiovisual que dona veu al conjunt de persones participants.

Amb una duració de 6 dies, la Campanya Municipal de Corresponsabilitat de Benissa ha estat coordinada de manera conjunta i col·laborativa entre l’Ajuntament de Benissa i l’equip de professionals  externs experts en igualtat d’EQUÀLITAT, participació i igualtat, que ha estat responsable de la dinamització i l’impuls de les diferents accions.

Arturo Poquet, alcalde de Benissa, destaca la importància de seguir avançant cap a la igualtat a través de la creació de referents i, sobretot, de la coeducació; d’altra banda, Lorena Ivars, regidora d’Acció Social i Igualtat, s’enfoca en el fet que la campanya s’ha configurat per a sensibilitzar al veïnat de manera permanent, creant per a aquest fi una sèrie de recursos que romandran en el temps a les xarxes socials del consistori.

Presteu atenció a les xarxes perquè la Campanya Municipal de Corresponsabilitat de Benissa 2022 s’inicia ja!

_______________________________

Comunicació EQUÀLITAT

Contactar con Kangurea

Te lo ponemos muy fácil. Nuestra respuesta es inmediata.