fbpx

Castalla unida pel futur de la infància i l’adolescència

Castalla unida pel futur de la infància i l’adolescència

Castalla, Infancia
  • L’Ajuntament de Castalla va aprovar, durant el dia d’ahir, per unanimitat, el seu I Pla Municipal d’Infància i Adolescència.
  • El projecte ha sigut dut a terme gràcies al treball conjunt i coordinat del consistori amb la consultora EQUÀLITAT, participació i igualtat.

Des d’EQUÀLITAT ens ompli d’orgull poder compartir la notícia, que, al llarg del dia d’ahir, durant el ple ordinari, l’Ajuntament de Castalla va aprovar per UNANIMITAT el seu I Pla Municipal d’Infància i Adolescència.

Aquest projecte, que començarà a implementar-se en breu, ha sigut fruit i resultat d’un treball conjunt i coordinat de tot l’equip tècnic del consistori juntament amb l’equip humà de la nostra consultora. I, és que el principal objectiu que pretén aconseguir aquest projecte, no és un altre, que el d’atendre les necessitats i inquietuds de les persones de la localitat en aquestes etapes tan crucials de la vida, així com garantir els drets per al desenvolupament de les persones més xicotetes i adolescents del municipi.

En paraules de Jose L. Sahuquillo, director executiu d’EQUÀLITAT:

“Ens ompli de satisfacció poder comprovar com tot el treball exercit per part del nostre equip humà, juntament amb el personal de l’Ajuntament de Castalla, dona com a resultat un consens absolut de totes les forces polítiques del consistori, en pro de garantir i preservar el present i el futur de les actuals generacions. Perquè des d’EQUÀLITAT, ha sigut un plaer treballar amb la regidora de Serveis Socials, Maite Gimeno, i amb el regidor de Joventut, Román Sáez, igual que ha sigut un plaer rebre el suport tècnic de Mónica, perquè, mitjançant aquest projecte, no guanyem nosaltres sinó Castalla. I, és que, mitjançant, la transparència, el diàleg i la coordinació amb tots els actors municipals, amb tot el teixit associatiu i amb els centres educatius, des d’EQUÀLITAT, fem que les coses passen, però que passen de veritat”.

Així mateix, volem agrair la col·laboració imprescindible de la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica, per la seua contribució perquè aquest pla siga una realitat, i així mateix, des del nostre equip de professionals d’EQUÀLITAT, desitgem que aquest projecte permeta posar a les persones més xicotetes i adolescents del municipi en l’eix central de les polítiques públiques del consistori, d’acord amb la Convenció dels Drets de la Infància i dels Objectius de Desenvolupament Sostenible. Perquè cuidant el present i preservant el futur, aconseguirem que ningú quede arrere.

Comunicació EQUÀLITAT

Contactar con Kangurea

Te lo ponemos muy fácil. Nuestra respuesta es inmediata.