fbpx

Convocatòria de la XXIII Edició del Premi Literari de Narrativa de Dones corresponent a l’any 2022.

Convocatòria de la XXIII Edició del Premi Literari de Narrativa de Dones corresponent a l’any 2022.

Actualidad, igualdad

L’Institut Valencià de les Dones ha convocat un concurs d’escriptura dirigit a les dones de la Comunitat, amb la finalitat de promoure l’expressió de la nostra creativitat i el foment de la cultura valenciana.

Qualsevol dona resident de la Comunitat Valenciana i major d’edat podrà participar en aquesta convocatòria, siga a títol personal o com a representant d’una associació de dones, presentant com a màxim dues obres de temàtica lliure, sempre que complisquen amb tots els requisits marcats en la pàgina web de la Generalitat (ací posarie el link de la pàgina).

Els relats, que poden ser presentats indistintament en valencià o en castellà, poden presentar-se telemàticament, en forma de PDF, o en paper, enviant-lo a qualsevol dels registres de la Direcció General de l’Institut Valencià de les Dones.

A l’hora d’entregar el premi, el jurat tindrà en compte, a més de la coherència narrativa i la qualitat literària, que en la narració es puga apreciar una ruptura d’estereotips masculins i femenins tradicionals, així com la defensa de valors no sexistes ni discriminatoris.

En cas de guanyar el premi, es repartiran 2.000 € per a la guanyadora del primer lloc, i dos accèssits de 1.000 € cadascú, un dels quals recaurà necessàriament en l’obra d’una autora pertanyent a una associació de dones.

 

Des d’EQUÀLITAT animem a tota persona interessada a col·laborar en aquest projecte, una interessant proposta que ens ajudarà a crear una cultura lliure de concepcions estereotipades sobre els sexes, així com a desenvolupar la nostra faceta més creativa. Si sents curiositat, no t’ho penses més i comença a escriure. Molta sort!

Comunicació EQUÀLITAT

Contactar con Kangurea

Te lo ponemos muy fácil. Nuestra respuesta es inmediata.