fbpx

Curs en matèria de Transparència i Govern Obert-Benifaió

Curs en matèria de Transparència i Govern Obert-Benifaió

Benifaió, OGOV

En el marc de l’Estratègia d’Actualització del Portal de Transparència, Capacitació del Personal i Comunicació impulsada des de la Regidoria de Govern Obert, Transparència i Administració Electrònica, s’organitza una jornada formativa de caràcter tècnic i jurídic en matèria de Govern Obert dirigida al funcionariat i càrrecs electes de l’Ajuntament de Benifaió.

El propòsit d’aquesta capacitació és dotar a la nostra plantilla de les habilitats i coneixements necessaris en l’àmbit de la transparència i el procediment administratiu per a promoure un millor funcionament de l’Administració Local i garantir que el tracte dispensat a la ciutadania de Benifaió es du a terme amb l’acurada correcció que aquesta es mereix.

La sessió serà impartit per l’il·lustre catedràtic en Dret Constitucional de  la Universitat de València i membre del Consell de Transparència de la GVA, D. Lorenzo Cotino Hueso.

Lla Regidoria de Govern Obert, Transparència i Administració E electrònica espera i desitja que aquesta activitat formativa siga el més profitosa possible, permetent-li profunditzar o, en defecte d’això, adquirir nous coneixements en Govern Obert.

Comunicació EQUÀLITAT

Contactar con Kangurea

Te lo ponemos muy fácil. Nuestra respuesta es inmediata.