fbpx

L’Ajuntament de la Barraca d’Aigües Vives organitza la Campanya #portaaporta

L’Ajuntament de la Barraca d’Aigües Vives organitza la Campanya #portaaporta

LA BARRACA, OGOV

  • Aquesta activitat tindrà lloc el dimecres, 13 de gener, de 10:00 a 13:00h.
  • Càrrecs electes i personal expert de l’empresa col·laboradora repartiran al nostre veïnat un Dossier Informatiu sobre el Portal de Transparència del consistori.

L’Ajuntament de la Barraca d’Aigües Vives, en col·laboració amb la consultora valenciana, EQUÀLITAT, participació i igualtat, ha organitzat per al proper dimecres, 13 de gener, de 10:00 a 13:00, una Campanya anomenada #portaaporta.

Durant aquesta activitat, diversos càrrecs electes de l’entitat local menor i dos experts en l’àmbit de la transparència pública de l’empresa externa tocaran porta per porta a totes les veïnes i veïns del nostre municipi per a fer-los entrega del Dossier Informatiu del Portal de Transparència de l’Ajuntament de la Barraca d’Aigües Vives que estarà disponible tant en castellà com en valencià.

Així mateix, aquest document també es trobarà a la disposició de la ciutadania en el portal web del consistori perquè tota persona interessada puga consultar-lo en qualsevol moment.

El propòsit d’aquest Dossier Informatiu és donar a conéixer a tot el veïnat els aspectes més rellevants vinculats a l’organització i funcionament de l’administració local, així com detallar tota aquella informació que podran trobar allotjada en el Portal de Transparència i els mitjans a través dels quals qualsevol veïna i veí pot exercir el seu dret d’accés a la informació pública.

Des de l’Ajuntament de la Barraca d’Aigües Vives convidem a totes i a tots a conéixer i llegir el Dossier del Portal de Transparència, el qual esperem que siga del seu interés i utilitat.

Aquesta actuació s’emmarca dins de l’Estratègia d’Actualització del Portal de Transparència, Capacitació del Personal i Campanya de Comunicació impulsada per l’Àrea de Transparència del consistori i subvencionada íntegrament pel Servei de Transparència de la Diputació de València.

Comunicació EQUÀLITAT

Contactar con Kangurea

Te lo ponemos muy fácil. Nuestra respuesta es inmediata.