fbpx

Desitges saber com aplicar els ODS en la nostra vida diària? Aquesta és la teua oportunitat

Desitges saber com aplicar els ODS en la nostra vida diària? Aquesta és la teua oportunitat

Benissa, RSE

 

  • L’Ajuntament de Benissa , en col·laboració amb la consultora social, EQUÀLITAT, participació i igualtat, ha organitzat una conferència en línia titulada ““Com apliquem els ODS en el nostre dia a dia?”.
  • Aquesta acció s’emmarca en el projecte Escola Municipal de Responsabilitat Social que compta amb el finançament de la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica de la Generalitat Valenciana.

Dins del cicle d’activitats formatives incloses en l’Escola Municipal de Responsabilitat Social impulsada per la Regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Benissa, dimecres que ve, 7 de juliol, a les 19.00 hores, tindrem el plaer de comptar amb l’acadèmica Sra. Juana Aznar Márquez, professora en estudis econòmics i financers, i vicedegana de Gestió Acadèmica i Mobilitat de la Universitat Miguel Hernández d’Elx, que impartirà la conferència titulada “Com apliquem els ODS en el nostre dia a dia?”.

Aquesta ponència té una doble finalitat: d’una banda, sensibilitzar a la ciutadania respecte a l’impacte de les seues accions quotidianes sobre la sostenibilitat integral del municipi de Benissa; d’altra banda, oferir consells i recomanacions per a promoure un model de vida cada més respectuós i just amb l’entorn social, econòmic i mediambiental en el qual ens desenvolupem habitualment.

La regidora de Participació Ciutadana, Rosa Lucía Pino, ha posat en valor la celebració de jornades de sensibilització en matèria de responsabilitat social, en la mesura que “tot el que fem repercuteix, d’una manera o d’una altra, sobre el nostre entorn i sobre la vida diària de les altres persones. Per això, és necessari informar el veïnat dels senzills, pràctics i xicotets gestos que ens poden ajudar a ser més sostenibles en el present i futur més immediat, com podrien ser reduir el balafiament d’aigua, participar en projectes de voluntariat, comprar en comerços justos, no llançar brutícia a la mar o utilitzar transport ecològic com la bicicleta per a desplaçar-se. En definitiva, actituds i comportaments que no comporten grans esforços econòmics ni de temps però que, sens dubte, tenen una gran rellevància en favor de la sostenibilitat i resiliència de Benissa”.

La conferència “Com apliquem els ODS en el nostre dia a dia?” es retransmetrà íntegrament en obert a través de la pàgina oficial de Facebook de l’Ajuntament de Benissa (@benissa.ajuntament), no sent requerit inscripció prèvia.

Des de l’Ajuntament de Benissa animem al nostre veïnat a participar en aquesta activitat formativa, així com a posar en pràctica una manera de vida més sostenible i respectuosa amb l’entorn.

Comunicació EQUÀLITAT

Contactar con Kangurea

Te lo ponemos muy fácil. Nuestra respuesta es inmediata.