fbpx

L’Ajuntament de Puçol compromés amb la Igualtat

L’Ajuntament de Puçol compromés amb la Igualtat

igualdad, Puçol

  • El consistori confia en EQUÀLITAT per al disseny del seu Pla Intern d’Igualtat.
  • El projecte es durà a terme gràcies als fons destinats pel propi ajuntament.

Des d’EQUÀLITAT, participació i igualtat comuniquem que la nostra marca durà a terme el disseny del Pla Intern d’Igualtat de l’Ajuntament de Puçol. El projecte podrà executar-se gràcies als fons destinats, pel propi consistori, al foment i enfortiment de la igualtat d’oportunitats entre dones i homes en el consistori.

Des de la nostra consultora és un orgull poder col·laborar amb entitats, com l’Ajuntament de Puçol que mostren contínuament el seu compromís per la defensa dels drets fonamentals, com és el cas de la Igualtat.

Així mateix, i d’acord amb el programa establit, amb el disseny del Pla Intern d’Igualtat de l’Ajuntament de Puçol, pretenem:

  1. Difondre i visibilitzar una cultura del consistori compromesa amb la igualtat de tracte i d’oportunitats en dones i homes.
  2. Millorar la qualitat de vida de les dones treballadores del consistori, mitjançant la promoció de la salut i la creació d’hàbits de vida saludable, així mateix, com la introducció de principis i valors com la corresponsabilitat.
  3. Sensibilitzar a tot el personal de l’Ajuntament de Puçol, en tots els nivells de l’organització, sobre la necessitat d’actuar i treballar de manera cooperativa per a aconseguir una igualtat real.

Des d’EQUÀLITAT, participació i igualtat volem agrair a l’Ajuntament de Puçol la seua confiança en la nostra marca, així com, la seua predisposició a col·laborar per a dur a terme el disseny d’aquest gran projecte, on no sols ix beneficiada la plantilla del consistori, sinó la societat de Puçol en general. Perquè garantint les llibertats, les igualtats i els drets de les persones, podrem continuar fent un món igualitari, divers i respectuós.

Comunicació EQUÀLITAT

Contactar con Kangurea

Te lo ponemos muy fácil. Nuestra respuesta es inmediata.