fbpx

Economia Circular a Vallanca

Economia Circular a Vallanca

Sin categoría, Vallanca

L’Ajuntament de Vallanca inicia la campanya sobre conscienciació sobre economia circular

La campanya constarà d’una combinació de tallers i formacions amb difusió de material informatiu.

Des de l’Ajuntament de Vallanca amb la gestió d’Equàlitat, participació i igualtat, s’impulsarà una campanya de conscienciació sobre economia circular en el municipi.

L’economia circular és un concepte que busca transformar la nostra manera de produir i consumir, amb l’objectiu de minimitzar els residus i maximitzar l’aprofitament dels recursos naturals. En lloc de seguir un model lineal “d’usar i tirar”, l’economia circular proposa un enfocament més sostenible i responsable.

La importància de l’economia circular radica en diversos aspectes.
En primer lloc, ens ajuda a reduir la generació de residus i la pressió sobre els ecosistemes. Al reutilitzar, reparar i reciclar productes, es redueix la necessitat d’extraure nous recursos i es disminueix la quantitat de deixalles que terminen en abocadors o contaminant el medi ambient.

  En segon lloc, altre aspecte important de l’economia circular és el seu impacte positiu en el canvi climàtic. Al reduir l’extracció de recursos naturals i les emissions associades a la seua producció, es contribueix a la mitigació del canvi climàtic i es promou la transició cap a una economia baixa en carbono.

En resum, l’economia circular és fonamental per aconseguir un desenvolupament sostenible. Ens permet aprofitar al màxim els recursos disponibles, reduir la generació de residus i contribuir a la lluita contra el canvi climàtic.

En el marc de la campanya, es duran a terme tant formacions sobre economia circular com tallers de reutilització de materials ja manufacturats, a la vegada que es difon tant de manera online com físicament material gràfic que conté els principis de l’economia circular i consells per a reciclar i reutilitzar materials domèstics.

Esperem que amb aquesta iniciativa es conega la importància de l’economia circular en la nostra societat i es faciliten ferramentes per tal d’aplicar-la en la vida diària de la ciutadania de Vallanca.

Aquestes activitats es realitzen gràcies al finançament de la Generalitat Valenciana i les impulsarà la consultoria social Equàlitat, participació i igualtat.

Contactar con Kangurea

Te lo ponemos muy fácil. Nuestra respuesta es inmediata.