fbpx

Envelliment Actiu a Vallanca

Envelliment Actiu a Vallanca

Vallanca dona principi al desenvolupament de les actuacions del Programa Municipal per a l’Envelliment Actiu.

  • L’Ajuntament de Vallanca impulsa el desenvolupament dels tallers i accions dirigides a l’envelliment actiu de la població major.
  • La primera acció que s’organitzarà serà la del taller d’estimulació cognitiva per mitjà de fotografies i objectes personals en el qual es pretén augmentar la socialització, la salut i el rendiment cognitiu de les persones majors del municipi. El taller tindrà una duració d’hora i mitja i serà impartit per una persona especialitzada en salut i dinamització de grups.
  • El segon taller, vinculat al Consell de Majors ja existent a Vallanca, se centrarà el de transmissió de coneixement entre la gent gran. L’activitat prevista inclourà un intercanvi d’experiències i coneixements entre les persones majors de Vallanca. L’objectiu últim del taller és la difusió de la memòria del poble i la posada en valor de la diversitat cultural.
  • La tercera activitat consistirà en el disseny d’una Guia d’Activitats d’Oci Sostenible en l’entorn rural per a la població major.  En aqueix sentit, es proposaran a través d’un document escrit les opcions disponibles per a la posada en pràctica d’una mena d’oci saludable i amigable amb l’entorn físic.

    Finalment, es realitzarà una formació d’hora i mitja sobre salut i benestar per a la població envellida impartida per personal qualificat en matèria de salut.  En la formació posarà l’accent en les pràctiques, conductes i hàbits que poden incorporar les persones majors en les seues vides quotidianes per a augmentar la seua qualitat de vida.

Les accions es realitzaran en les pròximes setmanes en dependències municipals i seran impartides per personal expert de cada àrea.

Les activitats es desenvoluparan gràcies a les subvencions de la Diputació de València, impulsats per la consultora EQUÀLITAT, participació i igualtat.

Contactar con Kangurea

Te lo ponemos muy fácil. Nuestra respuesta es inmediata.