14/02/2017

El 25 de novembre es va presentar el Pacte Municipal contra la Violència de Gènere de Massamagrell, un pacte consensuat entre tots els grups municipals. L’objectiu principal d’aquesta iniciativa és l’eradicació de la violència masclista en el municipi i la sensibilització en matèria d’igualtat de gènere.

L’equip impulsor del Pla Municipal ha eixit als carrers, s’ha acostat als comerços de Massamagrell i ja són un total de 57 els que s’han adherit a aquest pacte. Ja són vàries les accions dutes a terme a peu de carrer i es va a seguir insistint durant les pròximes setmanes fins a aconseguir una implicació, tant de la ciutadania com dels comerços que permeta eliminar la violència masclista a Massamagrell.

Les campanyes de sensibilització en matèria d’igualtat de gènere són un element clau per a conscienciar a la ciutadania de la necessitat de transformar Massamagrell en un municipi més igualitari on no puga arrelar la violència de gènere. Tant la regidora d’Igualtat, Nina Sepúlveda, com tot l’equip impulsor del Pla Municipal agraeixen la implicació de tots els fins ara adherits a la causa i insisteixen que seguiran impulsant més activitats amb tal que la ciutadania conega aquesta iniciativa.

Font text: Ajuntament de Massamagrell

Comunicació EQUÀLITAT