fbpx

Un pas endavant per al futur Pla Municipal d’Igualtat de Dones i Homes de La Pobla de Vallbona

Un pas endavant per al futur Pla Municipal d’Igualtat de Dones i Homes de La Pobla de Vallbona

igualdad, La Pobla

Després d’haver finalitzat exitosament la fase d’entrevistes amb les associacions i entitats de La Pobla de Vallbona i els seus nuclis urbans, l’equip impulsor del Pla Municipal d’Igualtat i Oportunitats de la Pobla de Vallbona (PMIO) prepara la fase de focus groups amb distintes persones de la localitat per extraure información específica.

La participació qualitativa és de vital importància en l’elaboració del PMIO, ja que són moltes les ciutadanes i ciutadans que tenen alguna cosa a dir als nuclis descentralitzats de La Pobla sobre la igualtat de gènere i la situació de les dones al municipi.

Realitzar entrevistes amb algunes d’elles i ells permetrà incloure les seues opinions, les seues valoracions i les seues preocupacions al futur PMIO, per a benefici de totes i tots.

Cal afegir que en pocs dies s’obirà la participació a tota la ciutadania mitjançant una enquesta on-line. Des de l’equip impulsor, us animen a participar i a expressar les vostres opinions, doncs la ciutadania no-organitzada també té molt a aportar a la visió del futur PMIO de la Pobla de Vallbona.

Comunicació EQUÀLITAT

Contactar con Kangurea

Te lo ponemos muy fácil. Nuestra respuesta es inmediata.